"Asumista kaupungin vilskeessä tai maaseudun rauhassa."

Vuokra-asunnot

Kaupungin vuokra-asunnot vuokrataan pääosin kaupungin vuokrataloyhtiön Joensuun Kodit Oy:n kautta. Vuokra-asuntoja on haettavissa myös useilta muilta omistajayhteisöiltä.

Joensuun kaupungin vuokra-asunnot
 
Hakemukset kaupungin omistaman vuokrataloyhtiön Joensuun Kodit Oy:n asuntoihin tulee toimittaa sähköisesti alla olevan internet-osoitteen kautta tai yhtiön toimistoon, Merimiehenkatu 30, 80100 Joensuu. Toimisto on avoinna maanantaisin klo 9-17, tiistaisin-torstaisin klo 9-16 ja perjantaisin klo 9-15.

Vuokra-asuntoja on kaupungin eri lähiöissä sekä Enossa, Uimaharjussa, Hammaslahdessa, Reijolassa, Heinävaarassa, Kiihtelysvaarassa ja Tuupovaarassa. Joensuun Kodit Oy:n kotisivuilta löydät tietoja yhtiön asuntokohteista kaupunginosittain sekä tiedot vapaista asunnoista ja vuokratasosta.

Yhteystiedot/asuntojen hakeminen puh. 013 337 7800

Sähköpostiosoite: kodit@joensuunelli.fi (yhtiö toimii Opiskelija-asunnot Oy Joensuun Ellin yhteydessä)
Joensuun Kodit Oy:n kotisivulle: www.joensuunkodit.fi
  
Kaupungin asuntotoimiston kautta vuokrattavat asunnot

Vähäinen määrä kaupungin suorassa omistuksessa olevien asuntojen tai välivuokrattujen kohteiden vuokrausta tapahtuu Joensuun kaupungin asuntotoimiston kautta osoitteessa Merimiehenkatu 30, 80100 Joensuu.
Lisätietoja puh. 050 466 1060 ja 050 351 4346.

Ennen asuntohakemuksen jättämistä suosittelemme ottamaan yhteyttä puhelimitse, sillä asunnot ovat suurelta osin tietyille erityisryhmille, lähinnä vanhuksille, tarkoitettuja. Kantakaupungin alueella on haettavissa vain vanhusten asuntoja, muutoin asunnot sijaitsevat pääosin Enossa ja Hammaslahdessa.

Asuntohakemukset liitteineen näihin asuntoihin tulee jättää asuntotoimistoon.  Lomakkeita saa ja niitä voi palauttaa myös kaupungin palvelupisteisiin Enossa, Pyhäselässä, Kiihtelysvaarassa ja Tuupovaarassa.

Luettelo vuokra-asuntoja välittävistä muista omistajayhteisöistä löytyy sivun alareunasta.

Opiskelija-asunnot

Opiskelija-asuntoja välittää Opiskelija-asunnot Oy Joensuun Elli, PL 242 (Merimiehenkatu 30), 80101 Joensuu, puh. 013 337 7800, kotisivut www.joensuunelli.fi.

Päivitetty 05.06.2018

Muut vuokra-asuntojen välittäjät