"Tuoretta tietoa kaupungistamme"

Uutiset

Joensuun kaupungin toiminnasta kertovat tiedotteet ja uutiset kootusti yhdellä sivulla.

« Назад

Vastaa metsänhoidon kyselyyn 18.4.-9.5.

« Назад

Kaupungin metsänhoidon linjaus päivitetään vuoden 2018 aikana. Päivityksen tuloksena kaupungilla on uudistetut selkeät toimintaperiaatteet siitä, miten kaupungin omistamia lähi-, virkistys- suojelu- ja talousmetsiä hoidetaan. 

Oman mielipiteensä metsien hoidosta ja käytöstä voi käydä kertomassa verkkokyselyssä, joka avautuu 18.4.2018 osoitteessa https://app.maptionnaire.com/fi/4238/. Kysely on avoinna 18.4.–9.5.2018. Kyselyn voi täyttää myös Joensuun kaupungin palvelupisteillä.

Tietoa kerätään myös Karelia Ammattikorkeakoulun metsäopiskelijoiden tekemillä maastohaastatteluilla jotka ajoittuvat viikolle 17. Haastattelijat jalkautuvat maastoon ja kyselevät ulkoilu- ja virkistyspaikkoja konkreettisesti käyttäviltä heidän näkökulmiaan kaupungin metsistä. Kyselyitä tehdään sekä kaupunkikeskustassa että maaseututaajamissa.

Kyselyissä kartoitetaan kaupungin omistamien metsien konkreettisia käyttäjäkokemuksia sekä havaintoja ja toiveita omasta lähimetsistä, ulkoilureiteistä, maisemasta ja tehdyistä metsänhoitotoimenpiteistä. Kyselyiden pääperiaatteena on kerätä tietoa siitä, minkä tyyppisessä metsässä mieluiten liikutaan ja virkistäydytään.

Ilmoittautuminen Joensuun metsänhoidon linjauksen asukastilaisuuteen

Tervetuloa asukastilaisuuteen, joka järjestetään Joensuun pääkirjastolla (Koskikatu 25, 80100 Joensuu, Muikku-sali) 22.5. klo 17:30. Ilmoittaudu TÄSTÄ.

Päivitetty 03.05.2018

« Назад