"Tuoretta tietoa kaupungistamme"

Uutiset

Joensuun kaupungin toiminnasta kertovat tiedotteet ja uutiset kootusti yhdellä sivulla.

« Назад

Tule seuramaan surffiaallon laskua - Asennus ke-to ja to-pe välisinä öinä

« Назад

Pielisjokeen tulevan surffiaallon rakentaminen on alkanut. Aaltosiivistö on jo Ilosaaressa ja se nostetaan jokeen joko keskiviikon ja torstain välisenä yönä 27.–28.6. klo 00-05 tai torstain ja perjantain välisenä yönä 28.–29.6. klo 00-05. Nosto tehdään yöaikaan, jotta siitä on mahdollisimman vähän häiriötä liikenteelle.

Myöhäisestä ajankohdasta huolimatta kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita katsomaan nostoa. Kehikko nostetaan Pielisjokeen nosturilla Itäsillalta. Rakentamista voi seurata Pielisjoen itärannalta Sirkkalan puistosta tai Itäsillan eteläpuolelta, Ilosaarta vastapäätä olevalta rannalta.

Surffiaaltoa ja surffaajia voi seurata myös netissä livelähetyksen kautta koko surffiaallon paikallaanolon ajan eli 19.7.2018 asti. Livelähetyksen nettiosoite ilmoitetaan heti, kun palvelu aukeaa.

Surffiaalto saadaan aikaan 8x10 metrin kokoisella, jokeen sijoitettavalla rakenteella, jonka on suunnitellut ja toteuttanut Artwave Surf Oy. Siipikehikko itsessään painaa 1 700 kg ja paikalleen asennettuna koko rakenteelle kertyy painoa 5 500 kg.

Päivitetty 26.06.2018

« Назад