"Tuoretta tietoa kaupungistamme"

Uutiset

Joensuun kaupungin toiminnasta kertovat tiedotteet ja uutiset kootusti yhdellä sivulla.

« Назад

Pyöräilyviikko Joensuussa 5.-13.5.2018

« Назад

Pyöräilyviikkoa juhlistetaan Joensuussa jo seitsemättä kertaa! Teemaviikolla vietetään jo vakiintuneita Pyörällä töihin ja Pyörällä kouluun -päiviä. Lisäksi mennään Pyörällä kauppaan, virkistyspyöräillään, taidepyöräillään ja järjestetään Fillarifest.

Fillarifest taidemuseon pihalla 12.5.2018 klo 11–14

Tapahtumassa pääsee kokeilemaan sähköavusteisia pyöriä ja fatbikeja, hyppäämään VR-lasien kautta virtuaalimaailman liikennetilanteisiin sekä tutustumaan Joensuun pyöräreitteihin, niin nykyisiin kuin tuleviin.

Menossa mukana ovat Joensuun Polkijat, Joensuun Latu, Savo-Karjalan Luontoliitto, Iikan pyörävarikko, Liikenneturva, Pokali ja kaupungilta liikuntapalvelut ja kaupunkirakennepalvelut.
Fillarifest on osa taidemuseon pihalla järjestettävää Keväthumaus-tapahtumaa. Lisätietoja.

Pyöräilyviikon tapahtumat Joensuussa:

Joensuun teemaviikko on osa valtakunnallista Pyöräilyviikkoa, jonka pääteemana on tällä kertaa "Pyörällä kauppaan!". Pyöräilyviikolla halutaan korostaa pyöräilyn potentiaalia liikennemuotona ja sen lukuisia hyvinvointivaikutuksia niin yksilölle, ympäristölle kuin yhteiskunnalle. Valtakunnallista pyöräilyviikkoa vietetään 28. kertaa.

Lisätietoa pyöräilyviikosta: http://www.poljin.fi/fi/toimintaa/pyorailyviikko

Joensuun pyöräilyviikon tapahtumat järjestetään osana Joensuun kaupungin kävelyn ja pyöräilyn edistämistoimintaa. http://www.joensuu.fi/kavelypyoraily


Lisätietoja
Joensuun kaupunki
Ari Varonen, puh. 050 337 8578, ari.varonen@jns.fi

Sitowise Oy
Virpi Ansio, puh. 040 761 7574, virpi.ansio@sitowise.com

Päivitetty 03.05.2018

« Назад