"Tuoretta tietoa kaupungistamme"

Uutiset

Joensuun kaupungin toiminnasta kertovat tiedotteet ja uutiset kootusti yhdellä sivulla.

« Назад

Pohjois-Karjalan maakuntapäivän tapahtumat Joensuussa 25.8

« Назад

Maakuntapäivää vietetään Pohjois-Karjalan kunnissa lauantaina 25.8. Maakuntapäivänä Joensuun seudulta löytyy rutkasti monipuolista tekemistä kaikenikäisille ihmisille. Kaikki maakuntapäivän tapahtumat ja ohjelmat ovat kävijöille maksuttomia.

Lapsiperheiden kannattaa tulla lauantaina Taitokortteliin viettämään Lasten päivää klo 10–15. Taitokorttelissa on pomppulinna, ilmapalloja ja mehua lapsille. Lisäksi klo 10–12 tapahtumassa on mukana Pohjois-Karjalan alueen perhekeskustoiminnan koordinaattori Elina Honkaselkä kertomassa valtakunnallisesti Mannerheimin lastensuojeluliiton toiminnasta.

Pohjois-Karjalan kunnat viettävät saman aikaisesti Mennään maakunnan metsiin -luontoliikuntapäivää. Joensuun Mehtimäellä klo 11–14 pääsee osallistumaan matalan kynnyksen seikkailutapahtumaan. Ohjelmassa on esimerkiksi seikkailurata ja rastipisteet 2 hengen joukkuein: mm. juoksu-, pyöräily- ja melontaosuuksia ja yllätystehtäviä.

Maakuntapäivän järjestää Pohjois-Karjalan maakuntaliitto yhdessä maakuntien eri yritysten ja toimijoiden kanssa. Maakuntapäivistä toivotaan tulevan vuosittainen tapahtuma elokuun viimeisenä lauantaina.

Tapahtumista löydät lisää tietoa maakuntapäivien sivuilta ja Joensuun Tapahtumakalenterista. Alla koottuna kaikki maakuntapäivän tapahtumat Joensuussa.

http://www.pohjois-karjala.fi/maakuntapaivan-tapahtumat

https://tapahtumat.joensuu.fi/fi-FI
 

Joensuu

Eno

  • 10 – 14 ja 18 – 24 Enopäivät. Koko perheen enolainen kesätapahtuma Enon torilla, Niskantie 19.

Uimaharju
 

Päivitetty 20.08.2018

« Назад