"Tuoretta tietoa kaupungistamme"

Uutiset

Joensuun kaupungin toiminnasta kertovat tiedotteet ja uutiset kootusti yhdellä sivulla.

« Назад

Joen Yössä yli 20 000 kävijää

« Назад
Joen Yö oli tänä vuonna laajempi kuin koskaan, lähes 140 erilaista tapahtumaa tai toimintoa sisältyi ohjelmaan. Järjestäjät arvioivat, että yleisöä oli jopa enemmän kuin edellisenä vuonna ja 20 000 kävijän rajapyykki ylitettiin. Ilta huipentui Ilosaaressa Samae Koskisen Korvalääkkeen keikkaan.

– On mahtavaa, että aurinkoinen ja lämmin sää suosi Joen Yötä. Tapahtuman ydin oli joenrannan molemmin puolin  ja sinne oli keskittynyt runsaasti nähtävää ja koettavaa. Saimme paljon palautetta hyvästä ja monipuolisesta ohjelmakattauksesta. Myös Ilosaari saatiin tänä vuonna käyttöön täydessä laajuudessa, toteaa tuottaja Jarno Pitko.

Kulttuurisihteeri Sari Suvanto on tyytyväinen siihen miten Joen Yöstä on muodostunut vuosien kuluessa koko Joensuun oma yhteinen tapahtuma. Toimijat toteuttivat myös omia tapahtumiaan Joen Yön aikaan ja otimme ne ilolla mukaan ohjelmaan. Tapahtuman tunnelma on edelleen pysynyt leppoisana, vaikka se on levinnyt laajalle ympäri Joensuuta. Yleisö kulki ohjelmapaikalta toiselle ja tarjontaa löytyi kaikenikäisille.

Seuraava Joen Yö järjestetään perjantaina 23.8.2019.
Päivitetty 27.08.2018

« Назад