Reitit ja aikataulut

Tarvitsemiasi aikatauluja, reittivaihtoehtoja ja pysäkkejä voit hakea Jojo-reittioppaalla osoitteessa bussit.joensuu.fi.

Joensuun Reittioppaan mobiilissa toimivaa aikatauluhakupalvelun kokeiluversiota voi testata osoitteessa joensuu.digitransit.fi. Palvelusta löytyy muun muassa Joensuun seudun joukkoliikenteen reitit ja aikataulut. Huomiothan että sovellus on vasta beta-vaiheessa, joten mahdollisia virheitä vielä on. Toimii myös tietokoneen selaimessa matkapuhelinnäkymässä.

Jojo-alueella voi nyt myös käyttää Nysse-mobiilisovellusta. Nysse on helppokäyttöinen ja monipuolinen reittiopas mm. Helsingin, Joensuun, Jyväskylän, Kuopion, Tampereen, Turun ja Oulun seudun joukkoliikenteeseen. Nyssellä tarkistat nopeasti mm. reitit, aikataulut sekä bussien sijainnit. Joensuun osalta realiaikaseuranta on vielä työn alla, mutta pysäkkikartta on käytössä. Saatavilla Google playstä ja Windows storesta.

Huomioithan että kaikissa aikatauluhakupalveluissa pysäkkiaikataulut ovat suuntaa antavia, olethan ajoissa pysäkillä.

Aikataulutieto on saatavissa aikatauluvihkona Carelicumista ja Jojo-busseista (hinta 1 €/kpl). Aikatauluvihko on myös luettavissa, ladattavissa ja tulostettavissa pdf-muotoisena. Linkit löytyvät sivun oikeasta reunasta. Jojo-alueen ulkopuoliset Waltti-liikenteet löytyvät myös Jojo-aikatauluvihkosta.

Jojo-liikenteen linjoihin ja keskustan pysäkkeihin voit tutustua viereisistä linkeistä.

Sää-, liikenne- tai muut olosuhteet voivat tilapäisesti hidastaa ajoa tai estää kokonaan vuorojen ajamisen. Aikatauluvihkoissa esitetyt ajoajat ovat viitteellisiä. Pysäkeillä esitetyt aikataulut ovat ohjeellisia. Varaudu pysäkille ajoissa.

 

 

 

Päivitetty 30.08.2016

Mitäs tykkäsit?

Auta meitä palvelemaan paremmin. Anna kommenttisi sivuston toimivuudesta!

Haluaisitko antaa myös kirjallista palautetta?

Kyllä vain! Ei tällä kertaa.

Kiitoksia palautteestasi!