"Täällä on kivaa! Sadepäivän pelastaja :)"

Lasten museo Mukulakatu

Mukulakatu on tunnelmallinen puukaupungin kuja taloineen, toreineen ja satamineen. Se on täynnä monenlaista toimintaa, tekemistä ja elämyksiä. Ja kaikki tämä on tehty varta vasten lapsille. Nukketeatteria, roolileikkejä ja tarinoita kerrataan vielä kotonakin.

Ajankohtaista:

Mukulafest 4.7.2018 klo 10-17

 

Muinaisina aikoina, kauan ennen kuin videot ja televisiot oli keksitty, huvittivat ihmiset toisiaan heijastamalla varjokuvia luolan seinämiin nuotion valon avulla. Erilaisia eläinhahmoja, kuten karhuja, hirviä ja lintuja, luotiin laittamalla kädet erilaisiin asentoihin.

Pohjois-Karjalan museo Hilman Mukulafestillä pääset kokeilemaan mitä kaikkia eläimiä ja muita mystisiä otuksia käsien varjoista syntyykään! Voit myös askarrella oman varjoteatterinuken ja luoda oman varjoteatteriesityksen Mukulakadun varjoteatterissa. Työpaja ammentaa inspiraatiota Heikki Willamon mystisistä luontokuvista.

Mukulafest ja päivän ohjelma sisältyvät pääsylipun hintaan (3/5€), sisäänpääsy myös Museokortilla. 50 ensimmäiselle on jaossa Vekararokin lippuja.

 

Aukioloajat:

ma-pe klo 10-17

la-su klo 10-15

 

Pääsyliput

Aikuiset  
- Koko museoon 5 €
- Vain Mukulakadulle 3 €
Eläkeläiset, työttömät, opiskelijat 3 €
Lapset ja nuoret (1 - 18 vuotiaat) 3 €
Perhelippu
 - 2 aikuista + 1 - 3 lasta
11 €

Ryhmille

Haluatko viettää synttäreitä Mukulakadulla? Lisätietoja kutsuista löydät täältä.

Koulujen ja päiväkotien omatoimisista vierailuista kannattaa ilmoittaa etukäteen, jotta vältämme pahimmat ruuhkat. Viestin vierailusta voi laittaa 050 520 2762 / pohjoiskarjalanmuseo@joensuu.fi

Lisätietoja ryhmälipuista löydät täältä.

Lisätietoja tilattavista työpajoista löydät täältä.

 


Katso mukulakadun mainosvideo!

  

Päivitetty 25.06.2018