"...nuoria on kuultava heitä koskevissa asioissa."

- Nuorisolaki 8 §

Piccy17.jpg © Joakim Kärkäs 2013
_DSC4486.jpg © Joakim Kärkäs 2013

Toiminta

Joensuun nuorisovaltuuston toiminta on monipuolista ja itseään kehittävää. Toiminnan päämääränä on koko kaupungin yhteinen hyvä, mutta tärkeimmäksi nousevat nuorisopalveluiden ja toimintojen uudistaminen, täydentäminen sekä ylläpito.

Tapahtumat, edunvalvonta, kolumnit ja aloitteet ovat vain pieni osa suuresta työstä, jota Joensuun nuorisovaltuusto tekee aktiivisesti.

Kuukausittaiset yleiskokoukset ryhdittävät toimintaa, joka ulottuu syvältä koulumaailmasta vapaa-ajan viettoon saakka. Nuorisovaltuustolaisten kunnianhimoinen ja ryhdikäs asenne auttaa tavoittamaan mahdollisimman monen nuoren Joensuussa sekä sen ulkopuolella.

Huolimatta siitä, ettei nuorisovaltuustolla olekaan virallista paikkaa kaupungin päätöksentekojärjestelmässä, kuuntelevat virkamiehet ja poliitikot mielellään mitä nuorilla on sanottavana. Pitkäjänteinen ja tavoitteekas yrittäminen tuottaa todellakin tulosta vuosi vuodelta enemmän.

Viimeisimmistä Joensuun nuorisovaltuuston julkaisuista Erolehti on saanut huomiota jopa kansallisesssa mediassa. Lehtiä on painettu useita tuhansia ja lisää tullaan varmasti tarvitsemaan jatkossa.

Päivitetty 11.03.2015

 

YHTEYSTIEDOT

Ville Honkanen
Puheenjohtaja
Joensuun nuorisovaltuusto
Puh. 050 523 0906
ville.honkanen5@gmail.com


Jutta Kukkonen
Nuorisoasiamies
Puh. 050 349 5849

jutta.kukkonen@jns.fi


>Tarkemmat yhteystiedot