"...nuoria on kuultava heitä koskevissa asioissa."

- Nuorisolaki 8 §

Piccy10.jpg © Joakim Kärkäs 2013
Soppatykki
piccy3.jpg © Antti Nevonmaa 2013

Tapahtumat

Joensuun nuorisovaltuuston tapahtumavalikoima uudistuu koko ajan. Suosituimpia tapahtumia ovat toistuvasti järjestettävät katutanssitapahtuma JNS On The Street sekä Timanttiklubi. Tapahtumat keräävät yleensä useita satoja osallistujia ympäri maakuntaa.

Joensuun nuorisovaltuusto yksi eniten nuorisotapahtumia järjestävä taho Joensuussa. Parhaiten nuorisovaltuusto erottuu muista sillä, että myös tapahtumien järjestäjät ovat itse nuoria. Usein mukaan tarvitaan tietysti aikuisia, ja siksi on tärkeätä että tukena on kaupungin nuorisotoimi ja muut järjestöt. Monesti mukana toimii myös muita aiheesta kiinnostuneita nuoria.

Yksi monista tarvittavista resursseista ovat järjestyksenvalvojat. Tapahtumien koon kasvaessa tarvitaan myös paljon aikuisia. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan toimintaan. Yhteydenotot sivun reunassa näkyviin osoitteisiin.

Jns On The Streetin ja Timanttiklubin lisäksi Joensuun nuorisovaltuuston järjestämiä tapahtumia ovat esimerkiksi Jalorock-bänditapahtuma, JNS On The Snow -talvipäivä ja JNS CityRail -lumilautailutempaus.

Nuorisovaltuusto osallistuu myös monien muiden tahojen toteuttamiin tapahtumiin ja tekee yhteistyötä erilaisten järjestöjen kanssa.
Tapahtumaideat ovat erittäin tervetulleita!

Päivitetty 11.03.2015

 

YHTEYSTIEDOT

Ville Honkanen
Puheenjohtaja
Joensuun nuorisovaltuusto
Puh. 050 523 0906
ville.honkanen5@gmail.com


Jutta Kukkonen
Nuorisoasiamies
Puh. 050 349 5849

jutta.kukkonen@jns.fi


>Tarkemmat yhteystiedot