"Musiikin virtaa Joensuussa"

Musiikkivalmennus

Musiikkivalmennusryhmiä täydennetään tammikuun loppuun mennessä. Paikkoja voi tiedustella suoraan opettajalta 7.1. alkaen (loma 22.12.-6.1.).

Uusien oppilaiden ilmoittautuminen on 2. -16.5.2019. Wilma -ilmoittautumissivu (alla ) on avoinna torstai 2.5. klo 9 alkaen. Ilmoittautuminen päättyy torstaina 16.5.

Alla olevasta linkistä pääset valitsemaan lapsellesi sopivan valmennusryhmän. Huomaathan että listassa ovat kaikki ryhmät. Valitsemasi ryhmä siirretään plussasta "ostoskoriin".

Wilma ilmoittautumissivu (linkki)


Netti-ilmoittautumisen vahvistus (sähköposti, tekstiviesti tai kirje) oppilaspaikasta ilmoitetaan joulukuun aikana.

Ryhmiä täydennetään myös netti-ilmoittautumista ennen ja jälkeen talvilomaan (viikko 10/2019) saakka. Vapaiden paikkojen tiedustelut suoraan opettajalta.

Musiikkivalmennusryhmät lukuvuonna 2018 -2019

  • ma klo 16 -17 , musiikkivalmennus A (1. lka) -11 syntyneet
  • ma klo 17 -18 , musiikkivalmennus B (1. lka) -11 syntyneet
  • ma klo 18 -19 , musiikkivalmennus C (1. ja 2.-4. lkat) -08/-09, -10 ja -11 syntyneet

Opetuspaikka: Joensuu konservatorio, Rantakatu 30 (vanha kirjasto), musiikkileikkikoululuokka


MUSIIKKIVALMENNUS

Musiikkivalmennus on sisällöltään jatkoa musiikkileikkikoululle, valmentautumispaikka pyrittäessä musiikinopinnoissa eteenpäin. Tavoitteena on musiikinrakkauden herättäminen, musiikillisten valmiuksien kehittäminen sekä innostaminen instrumenttiopintoihin ja soitinvalinnan tukeminen.

Opetus painottuu käytännön tekemiseen. Tunneilla lauletaan, soitetaan, liikutaan, kuunnellaan, tutustutaan musiikinteorian perusteisiin, vieraillaan orkesteriharjoituksissa ja kutsutaan eri instrumenttien soittajia tunneille sekä harjoitellaan esiintymistä erilaisissa tilaisuuksissa tai konserteissa. Soitto- ja laulutehtävien avulla harjaannutetaan lapsen rytmi- ja sävelkorvaa sekä tutustutaan musiikin rakenteisiin ja merkitsemistapoihin.

Ryhmät on tarkoitettu 7-9 (10):n vuoden ikäisille, 1.-3.luokkalaisille koululaisille. Valmennusryhmiin ovat tervetulleita mukaan kaikki musiikista innostuneet lapset, myös sellaiset, jotka eivät ole aikaisemmin olleet mukana musiikkitoiminnassa.


Mitä mukaan tunnille?

  • Sopivat jumppatossut musiikkiliikuntaa varten.
  • Muovitaskukansio, jossa on kiinteät muovitaskut n. 20 kpl.
  • Syyslukukaudella lapsi tarvitsee oman nokkahuilun. Musiikkiliikkeessä huilu maksaa n. 6€.

Kevätlukukaudella soitamme viisikielistä kannelta. Mikäli lapsella ei ole ennestään kannelta voi sen lainata joko ystävältä tai vuokrata konservatorion kirjastosta. Opettaja neuvoo ja opastaa, mikäli vanhemmat haluavat hankkia oman kanteleen.

Lukukausimaksu 115 €/60 min/vko.

Opettaja
Joensuu: Marja Siltanen-Vatanen, p. 050 329 5542, marja.siltanen-vatanen@joensuu.fi

Opetuspaikka
Joensuun konservatorio, musiikkileikkikoululuokka, Rantakatu 30, 80100 Joensuu

 


 

Päivitetty 19.12.2018