IMG_4850.jpg
koru.karuselli
Carelicum2karuselli.JPG
pipot2.jpg

Carelicumin museokaupan tuotevalikoimassa näkyy paikallisuus ja historia. Pääpaino on tuotteilla, jotka liittyvät Carelicumin näyttelyiden aihepiiriin. Hyvin edustettuina ovat Karjala-aiheiset kirjat ja postikortit, paikalliset cd-levyt, pienet paikallistuotteet sekä Mukulakatutuotteet.

Museokauppaan on tullut myyntiin joensuulaisen tekstiilitaiteilija Hanna Hirvosen Hañhi Design tuotteita. Tällä hetkellä on saatavilla pipoja, Joensuu aiheisia kasseja sekä postikortteja.

Museokauppa on hiljattain saanut kaunistusta laajentuneesta koruvalikoimasta. Vitriinistämme löydät Carelicumin korusuunnittelukilpailussa toiseksi sijoittuneen Anna-Stiina Hämäläisen upean Lakla-korusarjan. Laklaa on saatavana pronssisena sekä hopeisena kaulakoruna ja korvakoruina.

Lisäksi edustettuna on Airi Hietalan Apan korun kaunis Kehrä- sarja. Kehrä-sarjassa taas kaikki korut ovat uniikkeja yksilöitään. Itselleen voi hankkia näyttävän kaulakorun, rannekorun tai korvakorut. Kaikki sarjan tuotteet ovat hopeaa.

Pohjois-Karjalan museon ja Taidemuseo ONNIn tuotteita on mahdollista ostaa myös verkkokaupasta osoitteesta https://verkkokauppa.jns.fi/

Haluaisitko antaa myös kirjallista palautetta?

Kyllä vain! Ei tällä kertaa.

Kiitoksia palautteestasi!