Kulttuurikiertueet leipäteksti

Kulttuurikiertueet tuovat laadukkaita ikäihmisille suunnattuja kulttuuriesityksiä heidän luokseen. Kiertueiden esitysten sisällöt valitaan kilpailutuksen kautta, ja ne järjestetään kevään ja syksyn aikana ympäri Joensuuta.

Kulttuuripalveluiden tarjoamat Kulttuurikiertueet kiertävät Joensuun alueella ikäihmisten palvelukeskuksia ja muita tiloja keväisin ja syksyisin. Kiertueista kaksi (kevät ja syksy) on suunnattu maaseutualueelle ja yksi (kevät) keskustan alueelle. Suurin osa esityksistä on kaikille avoimia, ja ne järjestetään pääosin päiväsaikaan palvelukeskusten tiloissa.

Kiertueaikataulut julkaistaan niiden vahvistuttua.

Kulttuurikiertueiden kilpailutukset

Kulttuurikiertueet kilpailutetaan Cloudia-pienhankintapalvelun kautta kerran vuodessa. Kilpailutus ajoittuu alkuvuoteen.

Linkin pienhankintapalveluun löydät sivun oikeasta ylälaidasta. Luo itsellesi tunnukset, jotta pääset selaamaan kilpailutuksia. Tunnuksen luomiseen ei tarvita Y-tunnusta, vaan kohtaan voi kirjoittaa täytetekstiä. Voit asettaa itsellesi kilpailutusvahdin, joka ilmoittaa esimerkiksi kaikista Cloudian kulttuuri-aiheisista kilpailutuksista.

Huomaathan, että sinun täytyy kuitenkin kyetä laskuttamaan kaupunkia.