Ilmoittautuminen

Musiikkileikkikouluryhmiin ilmoittautuminen

Musiikkileikkikouluryhmiä täydennetään talvilomaan (viikko 10) 1.3.2019 saakka. Tiedustelut vapaita paikoista suoraan opettajilta 7.1. alkaen (loma 22.12.-6.1.) .
Uudet oppilaat ilmoittautuvat toukokuussa 2. -16.5.2019. Wilma -ilmoittautumissivu on avoinna torstaista 2.5. klo 9 alkaen. Ilmoittautuminen päättyy torstaina 16.5.


Ryhmätarjonta 2018-2019 (tilanne 16.01.2019)

Pääset ilmoittautumaan (2.-16.5.) alla olevasta Wilman ilmoittautumissivu -linkistä. Uudet oppilaat ilmoittautuvat tällöin. Huomaathan että kaikki ryhmät ovat listassa. Valitse mieleinen lapsen ikään sopiva ryhmä ja valitse se plussasta "ostoskoriin". Pääset sitä kautta lomakkeelle täyttämään tarvittavia tietoja.

Wilman ilmoittautumissivu (linkki)

Perheryhmät, 3 kk - 2 -vuotiaille
Leikkiryhmät, 3 - 4 -vuotiaille
Soitinryhmät, 5 - 6 -vuotiaille


Tarkat ilmoittautumisajankohdat näet tältä sivulta. Ilmoittautuminen musiikkileikkikouluun tapahtuu seuraavasti:

Uudet opiskelijat
Musiikkileikkikouluun otetaan uusia opiskelijoita kolme kertaa lukuvuoden aikana.  Netti-ilmoittautuminen on elokuussa, marras-joulukuussa ja toukokuussa.

Varsinaisten ilmoittautumisien lisäksi ryhmiä täydennetään myös pitkin lukuvuotta; syksyllä syyslomaan (viikko 42) saakka ja keväällä talvilomaan (viikko 10) saakka, mikäli vapaita paikkoja on. Vapaita musiikkileikkikoulun oppilaspaikkoja voi tiedustella puhelimitse suoraan opettajilta. Sovitulle musiikkileikkikoulutunnille voit tulostaa ja täyttää ilmoittautumislomakkeen jo valmiiksi.

Vapaaoppilaspaikat
Musiikkileikkikouluun myönnetään vapaaoppilaspaikkoja. Vapaaoppilaspaikkoja on haettava syyskuun tai tammikuun aikana. Hakemuksella haetaan sosiaalitoimiston lausunto hakijan / vanhempien taloudellisesta asemasta. Hakulomakkeita ja ohjeita saa konservatorion opintotoimistosta (Rantakatu 31, 2. krs). Lomake palautetaan täytettynä suoraan opintotoimistoon. Jos perhe hakee vapaaoppilaspaikkaa useammalle lapselle, on jokaiselle täytettävä oma hakemus.

Tärkeää
Ilmoittautumiseen tarvitaan huoltajan (lukukausimaksaja) henkilötunnus.

Ilmoittautuminen musiikkileikkikouluryhmään on sitova.

Oppilaspaikka on varattu koko lukuvuodeksi, syys- ja kevätlukukaudeksi. Mikäli olet mukana vain syyslukukauden, ilmoita siitä omalle opettajallesi ja muista perua oppilaspaikka sähköpostitse musiikki@joensuu.fi (opintotoimisto) ja omalle opettajallesi marraskuun loppuun mennessä.

Lapsi voi käydä musiikkileikkikoulussa yhden harjoituskerran, jonka jälkeen hän varmistuu musiikkileikkikoulun oppilaaksi ja lukukausimaksu peritään.

Lasku
Lasku lähetetään (tai verkkopankkiin) koteihin kahdessa erässä: syksyllä loka-marraskuussa ja keväällä maaliskuun aikana.
 

Oppilaspaikan peruminen

Oppilaspaikka on varattu koko lukuvuodeksi syys- ja kevälukukaudeksi.

Musiikkileikkikoulupaikka perutaan aina kirjallisesti kahteen sähköpostiosoitteeseen: musiikki@joensuu.fi ja omalla opettajalle kts yhteystiedot. Sähköpostissa on oltava seuraavat tiedot:

- lapsen nimi
- opettajan nimi
- ryhmän tiedot (kokoontumisaika ja -paikka)


Keväällä (toukokuussa) ilmoittautuminen on mahdollista perua sähköpostitse vko 32 loppuun mennessä. Jos peruuttamista ei ole tehty ajoissa ilman pätevää syytä, laskutetaan puolet lukukausimaksusta.

Jos oppilaspaikka halutaan päättyvän syyslukukauden loppuun, on peruminen tehtävä sähköpostitse musiikki@joensuu.fi ja opettajalle viimeistään marraskuun loppuun mennessä.