Ilmoittautuminen

Musiikkileikkikouluryhmiin ilmoittautuminen

Uusien oppilaiden netti-ilmoittautuminen Joensuun konservatorion musiikkileikkikoulu- ja musiikkivalmennusryhmiin on avoinna koko kesän. Musiikkileikkikouluun voi ilmoittautua perjantaihin 10.8.2018 klo 12.00 saakka. Lisätietoa ryhmistä ja toiminnasta sekä ilmoittautumislinkit löytyvät osoitteista: www.joensuu.fi/musiikkileikkikoulu ja www.joensuu.fi/musiikkivalmennus .

Netti-ilmoittautumisen jälkeen musiikkileikkikoulu- ja musiikkivalmennusryhmiä täydennetään syyslomaan (viikko 42) saakka. Vapaiden paikkojen tiedustelut suoraan muskariopettajilta 14.8.-12.10.2018 välisenä aikana.

VAHVISTUS (sähköposti, tekstiviesti tai kirje) OPPILASPAIKASTA ILMOITETAAN ELOKUUSSA, VIIKON 33 (14.-17.8.) AIKANA, OPETTAJIEN PALATTUA KESÄLOMALTA.

RYHMÄTARJONTA 2018-2019

Ilmoittautuminen -lomakkeille näistä linkeistä. Huom! Uudet oppilaat ilmoittautuvat tällöin. Linkit ovat auki 10.8. klo 12 asti.

Perheryhmät, 3 kk - 2 -vuotiaille
Leikkiryhmät, 3 - 4 -vuotiaille
Soitinryhmät, 5 - 6 -vuotiaille


Tarkat ilmoittautumisajankohdat näet tältä sivulta. Ilmoittautuminen musiikkileikkikouluun tapahtuu seuraavasti:

Uudet opiskelijat
Musiikkileikkikouluun otetaan uusia opiskelijoita kolme kertaa lukuvuoden aikana.  Netti-ilmoittautuminen on elokuussa, marras-joulukuussa ja toukokuussa.

Varsinaisten ilmoittautumisien lisäksi ryhmiä täydennetään myös pitkin lukuvuotta; syksyllä syyslomaan (viikko 42) saakka ja keväällä talvilomaan (viikko 10) saakka, mikäli vapaita paikkoja on. Vapaita musiikkileikkikoulun oppilaspaikkoja voi tiedustella puhelimitse suoraan opettajilta. Sovitulle musiikkileikkikoulutunnille voit tulostaa ja täyttää ilmoittautumislomakkeen jo valmiiksi.

Vapaaoppilaspaikat
Musiikkileikkikouluun myönnetään vapaaoppilaspaikkoja. Vapaaoppilaspaikkoja on haettava syyskuun tai tammikuun aikana. Hakemuksella haetaan sosiaalitoimiston lausunto hakijan / vanhempien taloudellisesta asemasta. Hakulomakkeita ja ohjeita saa konservatorion opintotoimistosta (Rantakatu 31, 2. krs). Lomake palautetaan täytettynä suoraan opintotoimistoon. Jos perhe hakee vapaaoppilaspaikkaa useammalle lapselle, on jokaiselle täytettävä oma hakemus.

Tärkeää
Kun ilmoittaudut musiikkileikkikouluun sähköisesti, tarkista, että olet kirjoittanut huoltajan (=laskun maksaja) henkilötunnuksen täydellisenä.

Ilmoittautuminen musiikkileikkikouluryhmään on sitova.

Oppilaspaikka on varattu koko lukuvuodeksi, syys- ja kevätlukukaudeksi. Mikäli olet mukana vain syyslukukauden, ilmoita siitä omalle opettajallesi ja muista perua oppilaspaikka sähköpostitse musiikki@joensuu.fi (opintotoimisto) ja omalle opettajallesi marraskuun loppuun mennessä.

Lapsi voi käydä musiikkileikkikoulussa yhden harjoituskerran, jonka jälkeen hän varmistuu musiikkileikkikoulun oppilaaksi ja lukukausimaksu peritään.

Lasku
Lasku postitetaan koteihin kahdessa erässä: syksyllä loka-marraskuussa ja keväällä maaliskuun aikana.
 

Oppilaspaikan peruminen

Oppilaspaikka on varattu koko lukuvuodeksi syys- ja kevälukukaudeksi.

Musiikkileikkikoulupaikka perutaan aina kirjallisesti kahteen sähköpostiosoitteeseen: musiikki@joensuu.fi ja omalla opettajalle kts yhteystiedot. Sähköpostissa on oltava seuraavat tiedot:

- lapsen nimi
- opettajan nimi
- ryhmän tiedot (kokoontumisaika ja -paikka)


Keväällä (toukokuussa) ilmoittautuminen on mahdollista perua sähköpostitse vko 32 loppuun mennessä. Jos peruuttamista ei ole tehty ajoissa ilman pätevää syytä, laskutetaan puolet lukukausimaksusta.

Jos oppilaspaikka halutaan päättyvän syyslukukauden loppuun, on peruminen tehtävä sähköpostitse musiikki@joensuu.fi ja opettajalle viimeistään marraskuun loppuun mennessä.