"Tuoretta tietoa kaupungistamme"

Kuulutukset

Joensuun kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset julkaistaan kuntalain 108 §:n mukaisesti Joen­suun kaupungin verkkosivuilla. Il­moi­tuk­set pidetään nähtävillä 14 vuorokauden ajan, jollei asian luonteesta muuta joh­du. Ilmoituksen si­säl­tä­mät henkilötiedot poistetaan tietoverkosta edellä mai­ni­tun ajan kuluttua.

Joensuun kaupungin julkisten kuulutusten ilmoitustaululla julkaistaan erityislain­sää­dän­nön edellyttämiä ilmoituksia. Lisäksi julkisten kuulutusten il­moi­tus­tau­lul­la voi­daan myös tarpeen ja har­kin­nan mukaan pitää nähtävillä myös kaupungin ilmoituksia.

Kaupungin julkisten kuulutusten ilmoitustaulu sijaitsee
Joensuun kaupungintalolla, Rantakatu 20, 2. kerros, Joensuu.
Lisätietoja saa kirjaamosta puh. 050 408 2652.

Kaupungin kuulutuksia julkaistaan toimialojen oman harkinnan mukaan kootusti myös Karjalan Heilissä. Julkaisupäivä on pääsääntöisesti keskiviikko. Karjalan Heili ilmestyy keskiviikkoisin ja lauantaisin.

Kuulutusarkistosta löytyvät pidemmän aikaa tai koko vuoden nähtävillä olevat kuulutukset.

Päivitetty 18.10.2017
« Takaisin

Hakuaika esiopetukseen ja iltapäivätoimintaan

« Takaisin

Hakuaika esiopetukseen on 2.1. - 21.1.2018.
Uusien oppilaiden ilmoittaminen esiopetukseen tapahtuu ensisijaisesti sähköisesti Daisy-järjestelmän kautta. Daisyyn kirjaudutaan omilla pankkitunnuksilla  osoitteessa  http://www.joenmuksut.fi/. Mikäli Daisyn käyttö ei ole mahdollista, tulee hakeminen tehdä paperilomakkeella. Lomakkeen voi tulostaa internetsivuiltamme www.joensuu.fi/lomakkeet3 tai pyytää päiväkodeilta tai palveluohjauksesta Sirkkalantie 12 c.

Hakuaika iltapäivätoimintaan on 5. - 25.2.2018.
Ip-hausta tiedotetaan tammikuussa tarkemmin. Tietoa löydät www.joensuu.fi osoitteesta.

27.12.2017

Joensuun kaupunki


« Takaisin