jojo_logot.png

Katso bussiliikenteen reitit, aikataulut ja lippujen hinnat.

Lue lisää »
Kansalaisopisto_nostoboksi

Ilmoittaudu kansalaisopiston kurssille nyt!

Tutustu tarjontaan »
Tapahtumat bannerikuva

Tapahtumakalenterista löydät kaikki kaupungin tapahtumat.

Tapahtumakalenteriin »
rekryn_nostoboksi

Tule töihin lupsakoitten karjalaisten joukkoon.

Lue lisää »
Nostoboksi_Joensuu170

Tervetuloa juhlimaan 170-vuotiasta Joensuuta yhdessä – kaupunki on täynnä tapahtumia!

Lue lisää »
Siun soten logo

Joensuulaisten sosiaali- ja terveyspalvelut Siun sotesta.

siunsote.fi »

Maakuntauudistus

Maakuntauudistus on kaikkia Suomen maakuntia, kuntia ja valtion aluehallinnon toimintoja koskeva historiallinen uudistus. Pohjois-Karjalassa on hyvässä yhteistyössä käynnissä maakuntauudistusta koskeva esiselvitys ja siihen liittyvä valmistelu.

Meijän maakunta -logo
» Seuraa valmistelua
 

Uutiset

« Takaisin

Repokallion asemakaavan luonnos nähtävillä

« Takaisin

Repokallion alueelle on valmistunut asemakaavan luonnos. Vireilletulovaiheessa Repokallion ja Hukanhaudan väliseen laaksoon tavoiteltiin uutta asumista. Nyt kaavaluonnoksessa laakso osoitetaan pääasiassa viheralueeksi voimassa olevan yleiskaavan mukaisesti.

Itse laajan Repokallion alueen käyttö on tarkoitus vakiinnuttaa virkistykseen ja ulkoiluun. Lisäksi kaavalla osoitetaan alueen käyttöä tukevia palveluita kuten erilaisia virkistysreittejä ja puiston huollolle varattu alue Repokalliontien päässä. Alueella olevat muut toiminnot kuten Destian hiekoitussiilon alue ja Digita Oy:n maston alue ovat myös osoitettu kaavassa.

Repokallion ja valtatie 6:n välissä on pieni Repokalliontien asuinalue. Olemassa olevat rakennuspaikat kaavoitetaan ja alueelle osoitetaan hieman täydennysrakentamista. Repokalliolle saapuville kuntoilijoille osoitetaan uusi pysäköimisalue 50–60 autolle Hukanhaudantien varteen.

Kaavaluonnos nähtävillä mielipiteitä varten

Kaavaluonnos pidetään nähtävillä 14.6.–6.7. kaupunkirakennepalvelun kaavoituksessa osoitteessa Muuntamontie 5 ja Joensuun kaupungintalolla osoitteessa Rantakatu 20 sekä kaavoituksen verkkosivuilla www.joensuu.fi/repokallion-asemakaava.
Sivuilla on myös luettavissa ja ladattavissa aluetta koskevat erillisselvitykset.

Nähtävilläpitoaikana voidaan kaavasta jättää mielipide. Ohjeet mielipiteen jättämiseksi ovat asiakirjoissa ja sivulla www.joensuu.fi/repokallion-asemakaava.

Lisäksi kaavahanketta esitellään keskiviikkona 20.6. Työttömientalo Majakassa osoitteessa Sompatie 2a (ent. Hukanhaudan vanha koulu) alkaen kello 17.30.

Päivitetty 14.06.2018

« Takaisin