"Henkilökohtaisia työllisyyspalveluita"

Joensuun kaupungin työkokeilupaikat työttömille

Työkokeilu on urasuunnittelua ja työllistymistä edistävä palvelu, joka ei ole työsuhde. Joensuun kaupunki tarjoaa työkokeilumahdollisuuksia eri ammattialoilla.

Miten edetä?
 

Selvitä ensin TE-toimistosta, onko Sinulla mahdollisuus työkokeiluun. Etsi sen jälkeen  sopiva työkokeilun tavoitteitasi tukeva työkokeilupaikka. Olemme koonneet työkokeilutehtävät ammattialoittain. Ota yhteyttä suoraan tehtävässä ilmoitettuun yhteyshenkilöön ja keskustele tarjolla olevien työtehtävien soveltuvuudesta tavoitteisiisi.

Työkokeilusta laaditaan työkokeilusopimus, jonka allekirjoittavat osallistuja, kaupungin työyksikön esimies/hänen edustajansa ja TE-toimisto. Lisätietoja ja sopimuslomakkeita saat http://www.te-palvelut.fi/te/fi/erikoissivut/kaytannot_ja_saannokset/index.html
 

TE-toimiston työkokeilun avulla voi selvittää

  • ammatinvalinta- ja uravaihtoehtoja (esim. kun ammatillinen koulutus puuttuu tai suunnittelee ammatinvaihtoa tai yrittäjyyttä) tai
  • mahdollisuuksia palata työmarkkinoille (esim. selvittää oman osaamisen ajantasaisuus pitkän työttömyyden tai muun työmarkkinoilta poissaolon jälkeen).

Joensuun kaupungin työkokeilupaikat

Joensuun kaupunki tarjoaa työkokeilumahdollisuuksia eri ammattialoilla. Ammattialakohtaiset työkokeilumahdollisuudet ja yhteyshenkilöt löydät alla olevien linkkien kautta.  (Kaupungin ammattialakohtaisiin työkokeilupaikkoihin pääsee myös hyvatyyppi.fi sivuston kautta).
 

Työkokeilupaikat ammattialoittain

Päivitetty 16.04.2018