"Tuoretta tietoa kaupungistamme"

Kuulutukset

Joensuun kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset julkaistaan kuntalain 108 §:n mukaisesti Joen­suun kaupungin verkkosivuilla. Il­moi­tuk­set pidetään nähtävillä 14 vuorokauden ajan, jollei asian luonteesta muuta joh­du. Ilmoituksen si­säl­tä­mät henkilötiedot poistetaan tietoverkosta edellä mai­ni­tun ajan kuluttua.

Joensuun kaupungin julkisten kuulutusten ilmoitustaululla julkaistaan erityislain­sää­dän­nön edellyttämiä ilmoituksia. Lisäksi julkisten kuulutusten il­moi­tus­tau­lul­la voi­daan myös tarpeen ja har­kin­nan mukaan pitää nähtävillä myös kaupungin ilmoituksia.

Kaupungin julkisten kuulutusten ilmoitustaulu sijaitsee
Joensuun kaupungintalolla, Rantakatu 20, 2. kerros, Joensuu.
Lisätietoja saa kirjaamosta puh. 050 408 2652.

Kaupungin kuulutuksia julkaistaan toimialojen oman harkinnan mukaan kootusti myös Karjalan Heilissä. Julkaisupäivä on pääsääntöisesti keskiviikko. Karjalan Heili ilmestyy keskiviikkoisin ja lauantaisin.

Kuulutusarkistosta löytyvät pidemmän aikaa tai koko vuoden nähtävillä olevat kuulutukset.

Päivitetty 18.10.2017
« Back

Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustukset haettavana vuodelle 2019

« Back

Joensuun kaupungin sosiaali- ja terveysjärjestöille tarkoitetut avustukset ovat haettavana. Avustusta voivat hakea rekisteröidyt joensuulaiset tai Joensuussa toimivat sosiaali- ja terveysalan järjestöt ja yleishyödylliset osuuskunnat kuntalaisten hyvinvointia ja terveyttä edistävään järjestötoimintaan. Hakuaika päättyy 21.1.2019 kello 15.00.

Hakulomake ja lisäohjeet löytyvät osoitteesta www.joensuu.fi/jarjestoavustukset

Lisätietoja:
hyvinvointikoordinaattori Heini Lehikoinen heini.lehikoinen@joensuu.fi tai puh. 050 310 9610

Joensuu 19.12.2018

Joensuun kaupunki


« Back