"miun yhistys ja siun yhistys"

Yhdistysten Joensuu

Joensuussa toimii aktiivisesti satoja eri yhdistyksiä ja järjestöjä. Yhdistykset ja järjestöt tarjoavat asukkaille monenlaista toimintaa sekä erilaisia harrastus- ja osallistumismahdollisuuksia. Joensuun kaupunki tukee yhdistysten toimintaa ja tekee yhteistyötä yhdistysten kanssa.

Joensuusta löydät sosiaali- ja terveysalan yhdistyksiä, asukas- ja kyläyhdistyksiä, liikunta-, urheilu- ja nuorisoseuroja, eläkeläisjärjestöjä - ja monia muita.

Tule mukaan joensuulaisten yhdistysten monipuoliseen toimintaan!

Jelli-järjestöpalvelusta löydät tietoa
Joensuussa toimivien yhdistysten
toiminnasta:

  • yhdistysrekisteri
  • koulutukset ja tapahtumat
  • vapaaehtoistehtäviä
  • vertaistukiryhmiä

 

KYLÄTIETO Pohjois-Karjala -sivustolta
löydät tietoa joensuulaisista kylä- ja asukasyhdistyksistä - www.kylat.fi.

Yhdistyshuoltamo – yhdistyksiltä yhdistyksille
Neuvoa, tukea ja koulutuksia yhdistystoimintaan Pohjois-Karjalassa.

www.jelli.fi/yhdistyshuoltamo

Joensuun kaupungin tiedotteet yhdistyksille

« Back

Rahoitushaku kansalaistoimijoille Joensuun KAKE2.0-hankkeessa

« Back
Kansalaistoimijalähtöistä kaupunkikehittäminen jatkuu Joensuun KAKE2.0-hankkeessa. Hanke myöntää rahoitusta kantakaupungin alueella toimiville kansalaistoimijoille kehittämishankkeiden ja tapahtumien toteuttamiseen(Pikku KAKEt). Kohderyhmänä voivat olla työikäiset henkilöt, jotka tarvitsevat tukea osallisuudessa, työllistymisessä sekä työelämässä pysymisessä. Toiminnalla tuetaan ja edistetään sosiaalista osallisuutta, opintojen suorittamista, työllistymistä ja työssäpysymistä.

Ensimmäinen kehittämishankkeiden ja tapahtumien rahoitushaku on 16.1.-28.2.2018. Yksittäiselle kehittämishankkeelle myönnetään enintään 70 000 € ja tapahtumalle 8 000 €.

Joensuun KAKE 2.0 toiminta-aika on 2.1.2018-31.12.2020. Hanketta rahoittavat Joensuun kaupunki, Pohjois-Savon ELY-keskus sekä Euroopan Sosiaalirahasto.

Lisätietoja:
Mari Nupponen
p. 050 562 5440
mari.nupponen@jns.fi
www.joensuu.fi/kake

« Back