"Tuoretta tietoa kaupungistamme"

Uutiset

Joensuun kaupungin toiminnasta kertovat tiedotteet ja uutiset kootusti yhdellä sivulla.

« Back

Nuortenjoensuu.fi kokoaa tekemistä talvilomalle

« Back
Talvilomalla lapsille ja nuorille on tarjolla monipuolista tekemistä ympäri Joensuuta. Kaupungin nuorisopalvelut järjestävät talvilomalla retkiä, pelileirin ja erilaista toimintaa nuorisotaloilla. Järjestöillä on lisäksi leirejä ja retkiä.

Tämän talviloman leirinä on pelileiri nuorisokeskus Whisperissä osoitteessa Torikatu 17. Pelileirillä muun muassa pelataan yhdessä koneilla Overwatch-peliä, lauta- ja korttipelejä, mobiilipelejä sekä käsitellään pelaamista ja pelaamiseen liittyviä asioita.

Retket suuntautuvat Kuopioon ja Tahkolle. Kuopiossa liikutaan yhdessä joko lasersodassa tai Superparkissa, josta päivää jatketaan Matkukseen. Tahkolla rinteeseen pääsevät isommat ja pienemmät laskijat.

Kaikilla nuorisotaloilla on avointa, ilmaista lomatoimintaa spesiaaliohjelmineen pitsanpaistosta askarteluun ja ulkoiluun. Reijolassa näytetään koko perheen elokuva.

Nuortenjoensuu.fi-sivulle kootaan kaupungin ja järjestöjen tarjoamat lomatekemiset. Samasta paikasta löytyy lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet.
Päivitetty 21.02.2018

« Back