"Tuoretta tietoa kaupungistamme"

Uutiset

Joensuun kaupungin toiminnasta kertovat tiedotteet ja uutiset kootusti yhdellä sivulla.

« Back

Kaupungin kesätyöhaussa loppukiri - paikkoja 50 viime vuotta enemmän

« Back

Joensuun kaupungin kesätöitä voi hakea perjantaihin 2.3. kello 15 saakka. Tänä vuonna kesätöitä on tarjolla 50 nuorelle viime vuotta enemmän, kun työpaikkoja on yhteensä 250.

– Kesätyöt kestävät kahdesta viikosta kuukauteen. Tänä vuonna osassa työpaikkoja työaika on koko päivän sijasta kuusi tuntia päivässä. Tällaiset kesätyöt voivat sopia erityisen hyvin nuorimpien hakijoiden ensimmäisiksi kesätyöpaikoiksi, vinkkaa rekrytointikoordinaattori Erja Poutiainen.

Työpaikat on tarkoitettu 15–23-vuotiaille joensuulaisille nuorille. Töitä on pääasiassa puisto- ja puutarhapuolella, kiinteistöhuollossa, kulttuuri- ja nuorisopalveluissa sekä varhaiskasvatuksessa. Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.joensuu.fi/kesatyot.

Viime vuoden tapaan kaupunki auttaa yrityksiä ja yhdistyksiä nuoren kesätyöntekijän palkkaamisessa maksamalla näille yritystukea. Tukea on varattu kaikkiaan 60 nuoren työllistämiseen. Alle 100 henkeä työllistäville yrityksille ja yhdistyksille maksetaan yhtä työllistettyä nuorta kohden 350 euroa tukea kuukaudessa. Niitäkin hakemuksia ehtii vielä tehdä, hakuaikaa on 30.3. asti. Lisätietoja ja kesätyöpaikkatuen hakulomake on osoitteessa www.joensuu.fi/kesatyopaikkatuki-yrityksille.

Päivitetty 21.02.2018

« Back