Ajankohtaista joukkoliikenteestä

Joensuun seudun joukkoliikenteen ajankohtaisia tiedotteita.

« Back

JOJO-liikenteessä käyttöön PayiQ mobiililippu

« Back

Joensuun seudun joukkoliikenteessä otetaan käyttöön toinen mobiililippu 26.2.2018 alkaen. Mobiililippu käy maksuvälineenä Linja-Karjala Oy:n ja Savo-Karjalan Linja Oy:n busseissa JOJO-liikenteessä Joensuussa, Kontiolahdella ja Liperissä. Mobiilisti voi ostaa aikuisten ja lasten kertalippuja kaikille vyöhykkeille, myös Tasarahatunteina.

  • Joensuun seudun joukkoliikenteessä on tavoitteena, että lähivuosina mobiililippu on osa tavanomaista lippuvalikoimaa. Tulevaisuudessa mobiilisti voi hankkia myös arvo- ja kausilippuja ja tarjolla on useita vaihtoehtoisia mobiililipun myyjiä. Haluamme tarjota matkustajille erilaisia vaihtoehtoja matkalippujen hankintaan. Toivon, että tämä tuo JOJO-busseihin jälleen uusia matkustajia. Matkustajamäärät kasvoivat viime vuonnakin yli 6 %:lla, kaavoituspäällikkö Juha-Pekka Vartiainen kertoo.
  • Olemme iloisia, että Joensuu on liittynyt laajenevaan joukkoon kaupunkeja, jotka käyttävät PayiQ:n mobiilisovellusta joukkoliikenteen lippupalvelujen toteuttamiseen, kertoo toimitusjohtaja Tuomo Parjanen. Teknologiamme avulla uusien tuotteiden ja palvelujen toteuttaminen on helppoa ja joustavaa. PayiQ Tickets-sovelluksen etuja käyttäjille ovat helppous ja yksinkertaisuus – käyttäjillä ei ole tarvetta erillisille sovelluksille, koska kaiken voi hoitaa yhdellä älypuhelinsovelluksella ympäri Suomea.

Mobiililipun toimittaa IQ Payments Oy. Maksuttoman PayiQ Tickets -sovelluksen voi ladata Android- ja iOs-puhelimiin sovelluskaupasta. Sovellus on yksinkertainen käyttää ja se neuvoo käyttäjäänsä. Maksutapoja on useita ja lippuja voi hankkia myös rekisteröitymättä sovelluksen käyttäjäksi.

Samalla sovelluksella voi hankkia mobiililippuja mm. Kuopion, Jyväskylän, Lappeenrannan ja Turun joukkoliikenteeseen. Sovellus mahdollistaa myös erilaisten lippujen yhdistelyn, esimerkiksi konsertti- ja bussilipun hankkimisen samassa paketissa.

Asiakashinnat asettuvat kertalipun ja arvolipun väliin. Hinnoista tiedotetaan Joensuun seudun joukkoliikenteen sivuilla www.joensuu.fi/jojo. Hinnat löytyvät myös PayiQ Tickets -sovelluksesta.


« Back

JOJO

Joensuun seudun joukkoliikenne

Joensuun seudun joukkoliikenne JOJO toimii Joensuun, Kontiolahden ja Liperin alueilla. Liikenteen järjestämisestä vastaa Joensuun kaupunki. Liikennettä ajavat Savo-Karjalan Linja Oy ja Linja-Karjala Oy.

JOJO-bussit tunnistaa JOJO- ja Waltti-tunnuksista


Tervetuloa kyytiiin!

Mitäs tykkäsit?

Auta meitä palvelemaan paremmin. Anna kommenttisi sivuston toimivuudesta!

Would you also like to give us written feedback?

Sure! No, thanks.

Thank you for your feedback!