IMG_4851.jpg

Carelicum palveluissa on myynnissä Joensuun kaupunginorkesterin ja kaupunginteatterin, Lippupalvelun, Tiketin, JOJO-joukkoliikenteen matkaliput sekä monien muiden tapahtumien liput. Lisäksi Carelicum palvelut tarjoaa kaupunkilaisten käyttöön asiantuntevaa palvelua, neuvontaa ja opastusta, sekä kassa-, vuokraus- ja myyntipalveluita. Keskeinen sijainti torin lähellä tekee talossa asioimisen helpoksi.

Kassalle voit maksaa Joensuun kaupungille maksettavat laskut ilman palvelumaksua. Otamme vastaan esimerkiksi päivähoito-, terveyskeskus-, vesilaskut ja pysäköintivirhemaksut. Myös läänikohtaisen viehelupamaksun maksaminen onnistuu.

Voit vuokrata meiltä kasvitarhapalstoja ja ostaa useita erilaisia tuotteita. Auditorion  vuokraus onnistuu myös meidän kauttamme.

Palvelemme asiakkaita seuraavasti:

ma-pe klo 10-16.30
la  klo 10-15

puhelinnumero on 013 267 5222 Puhelinpalvelu ma-la 10-15

Waltti- korteistä lisätietoja  täältä

Walttikorttien myynti ja lataus ma-pe klo 10.00-16.30.
 

Palveluissa myynnissä  kaupunginorkesterin, teatterin liput, Tiketin ja Lippupalvelun liput sekä muita Joensuun alueen tapahtumien lippuja.

www.ticketmaster.fi

www.tiketti.fi

 

Carelicum palvelut tarjoaa myös edullisen lipunmyyntipalvelun. Veloitamme 1 € /lippu +alv 24% sekä kertaluontoisen tapahtuman perustamismaksun 20 euroa + alv 24%.


 Palvelupisteessämme myymme

    - kopiointipalveluja
    - koskikalastuslupia ja Joensuun kalastuskunnan pyydysmerkkejä
    - pysäköintilupia
    - pyöräily- ja latukarttoja
    - Joensuun opaskarttoja

Neuvontapalvelussamme työntekijämme ohjaavat oikean henkilön luokse tai esimerkiksi neuvovat muistutuksen tekemisessä, lupien hakemisessa ja hakemusten täyttämisessä.
 

Haluaisitko antaa myös kirjallista palautetta?

Kyllä vain! Ei tällä kertaa.

Kiitoksia palautteestasi!