Avoin haku

Voit jättää Joensuun kaupungin rekrytointipalveluihin myös avoimen hakemuksen.

Jos Sinulle ei juuri nyt ole sopivaa tehtävää tarjolla, mutta olet kiinnostunut työskentelemään Joensuun kaupungilla, voit täyttää avoimen hakemuksen ja lähettää sen sähköisesti rekrytointipalveluihin.

Kun olet tehnyt hakemuksen, varaa aika haastattelua varten rekrytointipalveluista.

Yhteystiedot

Päivähoito

  • rekrytointikoordinaattori Erja Poutiainen, puh. 050 432 6374, erja.poutiainen@joensuu.fi

Kun tulet haastatteluun, ota mukaan opinto- ja työtodistuksesi. Antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti.

Opetustoimen määräaikaisiin tehtäviin ja sijaisuuksiin (opettajat, koulunkäyntiavustajat) voit tarjoutua opetustoimen omalla avoimella hakemuslomakkeella.

Pyydämme, että lyhytaikaisiin työ- ja virkasuhteisiin hakevat henkilöt varautuvat esittämään rikostaustaotteen siinä vaiheessa, kun työ- ja virkasuhteen kesto tai niiden yhteenlaskettu kesto vuoden aikana ylittää yhteensä kolme kuukautta Joensuun kaupunkiin sellaisissa tehtävissä, joita kyseessä oleva menettely koskee. Vuodella ei tarkoiteta kalenterivuotta, vaan aika lasketaan ensimmäisen työ- tai virkasuhteen alkamisesta eteenpäin. Rikostaustaote ei saa olla kuutta (6) kuukautta vanhempi.

Jätä avoin hakemus

Jätä opetustoimen avoin hakemus

Huomioithan, että tällä sivulla olevilla avoimilla hakemuslomakkeilla ei haeta haettavina oleviin virkoihin, toimiin ja määräaikaisiin tehtäviin. Niihin haetaan kyseisen hakuilmoituksen yhteydessä olevalla hakulomakkeella.

Avoimena olevat työpaikat löytyvät kaupungin käytössä olevasta verkkopalvelusta.

Avoimet työpaikat

Päivitetty 27.02.2018