Ajankohtaista joukkoliikenteestä

Joensuun seudun joukkoliikenteen ajankohtaisia tiedotteita.

« Takaisin

Waltin uusi verkkokauppa on toiminnassa

« Takaisin

Waltti-matkakortin lataamista varten on avattu uusi Waltti-kauppa.  Waltti-kaupassa matkakorttiin voi ladata arvoa ja kausituotteita. Waltti-kauppa löytyy osoitteesta https://kauppa.waltti.fi.

  • Verkkokaupassa myytiin JOJO-lippuja tammikuussa 2018 yhteensä 83 000 euron arvosta. Myynti on kasvanut vuodessa noin 93 %. Koko maassa myydään Waltti-lippuja verkossa kuukausittain 1,5 miljoonalla eurolla. Verkkokauppa kasvaa koko ajan, kertoo joukkoliikennelogistikko Marja-Leena Inkinen-Remes

Uusi Waltti-kauppa on rakennettu niin, että kortin lataaminen olisi mahdollisimman helppoa ja nopeaa. Tavoitteena on ollut, että sovelluksen käyttö on vaivatonta ja yksinkertaista sekä mobiililaitteella että työpöytäselaimella.

Waltti-kauppa on käytettävissä suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Maksaminen tapahtuu verkkopankissa Paytrailin kautta. Ostoksesta lähetetään kuitti asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen.

Waltti-kaupassa voi matkakortin ladata ilman rekisteröitymistä tai rekisteröimällä oman käyttäjätilin. Nykyisen Waltti-nettipalvelun tunnukset eivät valitettavasti toimi uudessa kaupassa. Rekisteröityminen uuteen kauppaan vaatii uudet tunnukset.

  1. Ilman rekisteröitymistä: Syötä matkakortin numero ja oma liikennöintialue. Tämän jälkeen voit ostaa matkakortille lipputuotteita.
  1. Rekisteröimällä oman käyttäjätilin: Tiliin voi yhdistää useita kortteja, jolloin lisätyt kortit ovat aina heti käytettävissä ja suoraan ladattavissa. Lisäksi edelliset ostokset ovat näkyvissä käyttäjätilissä. Rekisteröityminen on helppoa ja edellyttää vain sähköpostin ja salasanan antamista.

Uusia Waltti-matkakortteja kaupasta ei voi ostaa, mutta uuden kaupan etusivulta löytyy linkki palveluun, josta uuden kortin voi hankkia.


« Takaisin

JOJO

Joensuun seudun joukkoliikenne

Joensuun seudun joukkoliikenne JOJO toimii Joensuun, Kontiolahden ja Liperin alueilla. Liikenteen järjestämisestä vastaa Joensuun kaupunki. Liikennettä ajavat Savo-Karjalan Linja Oy ja Linja-Karjala Oy.

JOJO-bussit tunnistaa JOJO- ja Waltti-tunnuksista


Tervetuloa kyytiiin!

Mitäs tykkäsit?

Auta meitä palvelemaan paremmin. Anna kommenttisi sivuston toimivuudesta!

Haluaisitko antaa myös kirjallista palautetta?

Kyllä vain! Ei tällä kertaa.

Kiitoksia palautteestasi!