"Tuoretta tietoa kaupungistamme"

Uutiset

Joensuun kaupungin toiminnasta kertovat tiedotteet ja uutiset kootusti yhdellä sivulla.

« Takaisin

Vimpeli-palkinto Joensuun kaupungille

« Takaisin
Joensuun kaupunki vastaanotti Vimpeli-palkinnon lauantaina 30.6. Itä-Länsi-ottelussa. Palkinto annetaan vuosittain Itä-Länsi tapahtuman yhteydessä kiertopalkintona yhteisölle, yritykselle tai yksityiselle henkilölle, jonka katsotaan merkittävällä tavalla tukeneen tai tehneen työtä pesäpalloilun hyväksi.

Joensuun kaupunki on jo vuosien ajan suhtautunut liikuntaan ja urheiluun positiiviesti. Puitteiltaan Joensuu on noussut muutamassa vuodessa Suomen liikuntakaupunkien ehdottomaan kärkeen. Tämä on helpottanut mm. monipuolisen ja loistavan akatemiatoiminnan rakentamisen Joensuuhun. Tässä panostuksessa Joensuun kaupungin rooli on aivan keskeinen.

Pesäpallolle Joensuussa on luoto aivan ensiluokkaiset, koko valtakunnan parhaat puitteet. Areenan myötä pesäpalloilijat pääsevät harjoittelemaan ammattimaisesti läpi vuoden. Kaiken kruunu uusi Kerubi -stadion, joka vie pesäpallostadionit toiminnallisuudellaan aivan uudelle tasolle.

Palkintoraadissa olivat Vimpelin Vedon, Pesäpalloliiton ja edellisen vuoden miesten ja naisten superpesisvoittajajoukkueiden edustajat: Arto Ojaniemi Pesäpalloliitosta, Juha Antikainen Manse PP Edustuksesta, Tuomo Hovila Vimpelin Vedosta ja puheenjohtajana Matti Lehto Vimpelin Vedosta.
Päivitetty 02.07.2018

« Takaisin