"Tuoretta tietoa kaupungistamme"

Uutiset

Joensuun kaupungin toiminnasta kertovat tiedotteet ja uutiset kootusti yhdellä sivulla.

« Takaisin

Uusiksi johtajiksi hakeneista viisi testeihin

« Takaisin
Joensuun kaupungin elinvoima- ja hyvinvointijohtajiksi hakeneiden haastattelut on tehty. Kaikkiaan hakijoita uusiin virkoihin oli 60. Heistä elinvoimajohtajan virkaa varten haastateltiin neljä ja hyvinvointijohtajan virkaan viisi. Haastattelut käytiin marraskuussa ja ne jakautuivat kolmelle viikolle.

Haastatelluista viisi on päätetty laittaa vielä psykologisiin testeihin. Elinvoimajohtajaksi hakeneista testataan Mikko Härkönen Helsingistä sekä Englannin Cambridgessä tällä hetkellä työskentelevä Olli-Pekka Mäkirintala. Härkösen ja Mäkirintalan lisäksi virkaa varten haastateltiin Harriet Lonka Helsingistä sekä Risto Alaheikka Torniosta.

Hyvinvointijohtajaksi hakeneista testeihin lähetetään Riitta Huurinainen Joensuusta, Rebekka Pilppula Joensuusta ja Georg Henrik Wrede Helsingistä. Heidän lisäkseen virkaa varten haastateltiin myös Olli Kauppinen Joensuusta sekä Timo Heinonen Joensuusta.

Hakijoiden psykologiset testaukset tehdään marras-joulukuun vaihteessa. Päätökset uusien johtajien valinnasta on tarkoitus tehdä kaupunginvaltuuston kokouksessa 19. päivä joulukuuta.

« Takaisin