"Tuoretta tietoa kaupungistamme"

Uutiset

Joensuun kaupungin toiminnasta kertovat tiedotteet ja uutiset kootusti yhdellä sivulla.

« Takaisin

Tule kehittämään joukkoliikenteen uusia verkkosivuja - Osallistu haastatteluun

« Takaisin

Joensuun seudun joukkoliikenteelle julkaistaan omat verkkosivut tulevana talvena. Uudella sivustolla joukkoliikenteen verkkopalveluita selkeytetään ja yksinkertaistetaan sekä verkkosivulle tulee uusia toimintoja. Samalla huomioidaan mobiilikäyttäjien suuri määrä.

Verkkosivujen uudistustyö alkaa asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden selvittämisellä. Kaupunki hakee nyt Joensuun joukkoliikenteen käyttäjiä henkilökohtaiseen haastatteluun kertomaan näkemyksiään JOJO-verkkosivuista.  

Toiveena on saada mukaan erilaisia joukkoliikenteen ja joukkoliikenteen verkkosivujen käyttäjiä: nuoria ja vanhoja, opiskelevia ja opintonsa päättäneitä, työssä käyviä ja käymättömiä, vakituisesti ja harvakseen bussia käyttäviä, joensuulaisia, kontiolahtelaisia ja liperiläisiä.

Ilmoittaudu haastateltavaksi viimeistään sunnuntaina 16.9.2018 kaupungin verkkosivuilla.

Haastateltavat 5-10 henkilöä valitaan maanantaina 17.9. Heihin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti heti valinnan jälkeen.

Haastattelut tehdään henkilökohtaisesti syyskuun aikana. Haastateltavat voivat osallistua myös lokakuussa järjestettävään työpajaan verkkosivuista. Osallistumisen ilon lisäksi jokainen haastateltu saa 30-päivän kausilipun JOJO-liikenteeseen.

- Päätimme tehdä JOJOlle omat verkkosivut Joensuun kaupungin verkkosivujen uudistamisen yhteydessä. Joukkoliikenteen matkustajamäärät ovat edelleen hyvässä kasvussa, mikä näkyy myös verkkosivun palvelujen käytön kasvuna, kertoo kaavoituspäällikkö Juha-Pekka Vartiainen.

- JOJO on ollut jo usean vuoden haetuimpia palveluita kaupungin verkkosivuilla. Vuonna 2018 JOJO-sivuilla on vierailtu jo yli 300 000 kertaa, mikä vastaa 10 % koko joensuu.fi-verkkosivuston käytöstä, Vartiainen jatkaa

Päivitetty 10.09.2018

« Takaisin