"Tuoretta tietoa kaupungistamme"

Uutiset

Joensuun kaupungin toiminnasta kertovat tiedotteet ja uutiset kootusti yhdellä sivulla.

« Takaisin

Syksyllä keskustaan tulevien matkakorttien latausautomaattien väriksi violetti

« Takaisin

Joensuun seudun joukkoliikenteen Waltti-matkakorttien lataamiseen hankitaan kaksi automaattia tulevana syksynä. Automaatit sijoitetaan Joensuun pääkirjastoon ja Ison Myyn kauppakäytävälle.

Violetti värivaihtoehto selkeällä erolla voittajaksi

Kaupungin Facebook-sivuilla järjestettiin kesäkuussa äänestys, jossa kaupunkilaiset äänestivät latausautomaattien ulkoisesta ilmeestä. Värivaihtoehtoina olivat violetti ja valkoinen. Äänestykseen tuli yhteensä 590 ääntä, ja voittajaksi nousi violetti väri 414 äänellä.

-  Hienoa, kun on saatu äänestykseen näin paljon ääniä – asia selvästikin kiinnostaa! Violetti värivaihtoehto menee siis selvällä erolla voittoon, toteaa Joensuun kaupungin kaavoituspäällikkö Juha-Pekka Vartiainen.

Kaikkien äänestäjien kesken on arvottu yksi JOJO-liikenteen kausikortti, johon ladataan kahden vyöhykkeen kausi. Kausikortin arvo on 38,50–77,00 euroa, voittajan iästä riippuen. Arvonnan voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Automaateilla halutaan parantaa matkakorttien latauspalvelua tarjoamalla matkustajille yksi uusi vaihtoehto. Nykyisin JOJO-liikenteen matkakortteja voi ladata verkossa, Carelicumin palvelupisteessä ja JOJO-busseissa. Verkkolataamisesta ei peritä enää erillistä latausmaksua. Myöskään automaatissa lataamisesta ei tulla perimään latauspalkkiota.

Automaateissa voi ladata olemassa oleviin Waltti-matkakortteihin uuden kauden tai arvoa. Automaateissa maksetaan pankki- tai luottokortilla. Käteismaksu ei ole käytössä.

Päivitetty 02.07.2018

« Takaisin