jojo_logot.png

Katso bussiliikenteen reitit, aikataulut ja lippujen hinnat.

Lue lisää »
vaarakirjasto_logo_nostoboksiin.png

Vaara-kirjastot on Pohjois-Karjalan yhteinen kirjasto. Katso ja tutustu.

Nettikirjastoon »
miunpalvelut_nostoboksi.jpg

Pohjois-Karjalan kuntien sähköiset palvelut kätevästi ja yhdessä paikassa.

Klikkaa palveluun »
rekryn_nostoboksi

Tule töihin lupsakoitten karjalaisten joukkoon.

Lue lisää »
matkailu_boksi

Kosiosuden kainaloon tai Taitokortteliin. Joensuussa riittää matkailijalle nähtävää ja koettavaa.

Lue lisää »
Kansalaisopisto_nostoboksi

Ilmoittautuminen kevään uusille kursseille käynnissä.

Lue lisää »

Tori uudistuu

Joensuun torin uudistaminen on käynnissä. Joensuun kaupunki vastaa torin pinnan uudistamisesta, torilavan rakentamisesta sekä katu- ja liikennejärjestelyjen toteuttamisesta. Pohjois-Karjalan Osuuskauppa PKO vastaa torin alle sijoittuvan pysäköintilaitoksen toteuttamisesta ja kustannuksista

Joensuun uusi tori
» Lue lisää toriuudistuksesta

Siun sote aloitti 1.1.

Siun sote yhdistää Pohjois-Karjalan kuntien ja Heinäveden julkiset sosiaali- ja terveyspalvelut saman katon alle. Siun sote tuottaa laadukkaat ja yhdenvertaiset palvelut alueen noin 170 000 asukkaalle. Lähipalvelut ovat lähellä, erikoisemmat palvelut tuodaan lähelle ennakkoluulottomilla ratkaisuilla.

» Lue lisää Siun sotesta
 

Uutiset

« Takaisin

Sosiaali- ja terveyspalvelujen puhelinnumerot muuttuvat 15.1. koko maakunnassa

« Takaisin
Kaikki Siun soten sosiaali- ja terveyspalvelujen yritysnumerot (013-alkuisen numerot) muuttuvat 15.1.2017. Mobiilinumerot säilyvät ennallaan. Muutos koskee sekä palvelunumeroja, kuten ajanvaraus- ja päivystysnumerot, että työntekijöiden suoria puhelinnumeroita. Samalla alkaa toimia Siun soten vaihde numerossa 013 3300.

Jatkossa Siun soten kaikki puhelinnumerot ovat muotoa 013 330 XXXX. Tämä numero näkyy myös silloin, kun Siun soten työntekijät soittavat asiakkaalle.

Keskeisistä vanhoista palvelunumeroista on soitonsiirto uusiin numeroihin maaliskuun loppuun saakka. Työntekijöiden vanhoihin numeroihin tulleet puhelut ohjautuvat 15.1. jälkeen vaihteeseen, josta puhelu siirretään uuteen numeroon.

Puhelinjärjestelmään tehdään muutoksia 13.–15.1. välisenä aikana, jolloin numeroissa voi olla myös tilapäisiä häiriöitä. Jos asiakkaat eivät saa yhteyttä tavoittelemaansa numeroon, kannattaa soittaa oman kunnan tai keskussairaalan vaihteeseen.

Siun soten verkkosivut www.siunsote.fi uudistuvat 16.1., jolloin sivuille tulee myös yhteystietohaku. Palvelut ja niiden keskeiset yhteystiedot löytyvät vielä alkuvuoden ajan kuntien verkkosivuilta.

Polvijärvellä ja Heinävedellä uudet palvelunumerot otettiin käyttöön jo 2.1.2017.

« Takaisin