"Tuoretta tietoa kaupungistamme"

Uutiset

Joensuun kaupungin toiminnasta kertovat tiedotteet ja uutiset kootusti yhdellä sivulla.

« Takaisin

Nepenmäenkadun remontti alkaa puiden kaatamisella

« Takaisin

Joensuun Niinivaaralla sijaitsevan Nepenmäenkadun peruskorjausta jatketaan. Kadun lisäksi uusitaan alueella olevia vanhoja vesi- ja viemäriputkia.

Työ alkaa Nepenmäenpuiston ja Juhanalanpuiston alueelta, jossa tehdään peruskorjaustöiden vaatimia harvennustöitä ja puiden kaatoja. Suurempien puiden kaataminen alkaa maanantaina 23.9. Varsinainen Nepenmäenkadun ja putkien korjaaminen alkaa tiistaina 1.10.

Peruskorjauksessa uusitaan Nepenmäenkatua Tikkarinteen ja linja-autojen kääntöpaikan väliseltä alueelta. Vesi- ja viemäriputkia rakennetaan Nepenmäenkadun ja Suvikujan väliseltä alueelta sekä jätevesiviemäreitä Tapionkadun ja Keinälänkadun väliltä. Lisäksi rakennetaan vesihuoltolinja Tapionkadun pysäköintialueen ja Kärpänkadun välille.

Peruskorjaustöiden ajaksi Nepenmäenkatu katkaistaan liikenteeltä Tikkarinteen risteyksen ja Nepenmäenkadun linja-autojen kääntöpaikan väliseltä alueelta. Liikenne Vetrean toimipisteelle hoidetaan työmaa-aikaisen liittymän kautta. Lisäksi muutoksia tulee Nepenmäenpuiston kevyen liikenteen väylien liikenteeseen.

Paikallisliikenteen linja-autoreitti numero 1 muuttuu työmaan ajaksi. Nepenmäenkadun pysäkki siirtyy tilapäisesti Tikkarinteelle Vetrean kohdalle. Suvikadulla kulkevat linjat palvelevat myös Nepenmäenkadun matkustajia.

Töiden pitäisi olla valmiina vuoden loppuun mennessä. Nepenmäenkadun asfaltointi ja reunakivetykset viimeistellään kuitenkin vasta kevään 2014 aikana.

Päivitetty 23.09.2013

« Takaisin