"Tuoretta tietoa kaupungistamme"

Uutiset

Joensuun kaupungin toiminnasta kertovat tiedotteet ja uutiset kootusti yhdellä sivulla.

« Takaisin

Multimäen ja Haapajoen uusien asuinalueiden rakentaminen jatkuu

« Takaisin
Joensuun kaupunki jatkaa Multimäen ja Haapajoen uusien asuinalueiden rakentamista.

Multimäessä alue sijaitsee Iiksenjoen itäpuolella ja rajoittuu etelässä Ilomantsintiehen (kt 74). Urakka-alueelle on kaavoitettu noin 40 uutta rakennuspaikkaa.

Haapajoen urakka-alue on Kukkosentien eteläpuolella ja sille on kaavoitettu noin 30 uutta rakennuspaikkaa.

Molemmilla alueilla rakennustyöt alkavat tammikuussa 2019 ja ensimmäinen rakennusvaihe valmistuu kesäkuussa 2019. Katujen rakentamisen lisäksi rakennetaan vesihuolto-, valaistus-, sähkö-, tele- sekä kaukolämmön verkostoja.

Multimäessä uusien rakennuspaikkojen ja Ilomantsintien väliselle alueelle rakennetaan lisäksi meluvalli sekä hulevesikosteikko. Haapajoella Karhunkaaren ja Kukkosentien risteykseen rakennetaan silta. Työn valmistuttua läpikulkuliikenne Karhunkaarella on mahdollista.

Molemmilla alueilla viimeistelytyöt (rakennusvaihe II), muun muassa katujen päällystäminen sekä vihertyöt, tehdään kesällä 2020.

Multimäen alueella sijaitsevan Kontrontien ajoneuvo- ja kevyelle liikenteelle aiheutuu rakennustyöstä haittaa, samoin Haapajoella Karhukaarella ja Kukkosentiellä. Liikennettä joudutaan järjestelemään tilapäisin liikennejärjestelyin, mikä voi hidastaa liikkumista. Kulkijoita pyydetään ottamaan huomioon työstä aiheutuva haitta.
Päivitetty 10.01.2019

« Takaisin