"Tuoretta tietoa kaupungistamme"

Uutiset

Joensuun kaupungin toiminnasta kertovat tiedotteet ja uutiset kootusti yhdellä sivulla.

« Takaisin

Malmikadun muraalin maalaamisesta julkaistu kaksi videota

« Takaisin

Hollantilaisen taitelijakaksikon Telmo Mielin syyskuussa Joensuuhun maalaamasta muraalista on julkaistu kaksi videota: näin se tehtiin video sekä nopeutettu video. Videot on julkaistu Joensuun kaupungin Youtube-tilillä.

-  Kyseessä oli ensimmäinen kansainvälisten taiteilijoiden tekemä kaupunkitaideteos Joensuuhun, joten halusimme dokumentoida teoksen valmistumisen, tapahtumapäällikkö Markku Pyykkönen toteaa.

-   Toivottavasti saamme jatkossakin lisää urbaania taidetta. Muraaleja oli kaivattu kaupunkikuvaan, ja tänä syksynä saimme niitä peräti kaksi kappaletta, Pyykkönen jatkaa.

Hollantilaisen urbaanin taiteen duon Telmo Mielin työ herätti paljon keskustelua sosiaalisessa mediassa. Teosta on kehuttu hienoksi ja teknisesti taitavaksi, mutta itse aihe on herättänyt kommentteja puolesta ja vastaan.  

Telmo Mielin teos oli osa Upeart-yhdistyksen järjestämää valtakunnallista UPEA17-kaupunkitaidefestivaalia, jossa Joensuun kaupunki oli yhteistyökumppanina. Muraali maalattiin osoitteeseen Malmikatu 29.

Päivitetty 12.10.2017

« Takaisin