"Tuoretta tietoa kaupungistamme"

Uutiset

Joensuun kaupungin toiminnasta kertovat tiedotteet ja uutiset kootusti yhdellä sivulla.

« Takaisin

Maaseututorien ja tapahtumien kehittämisestä alueelliset keskustelutilaisuudet

« Takaisin

Joensuun kaupungin tapahtumapalvelut järjestävät Enossa, Pyhäselässä ja Tuupovaarassa keskustelutilaisuudet torien ja tapahtumien kehittämisestä. Tilaisuuksissa annetaan neuvontaa aluevaraus- ja eri viranomaisten lupa-asioissa sekä keskustellaan yhdessä paikallisten toimijoiden kanssa tori- ja tapahtumatoiminnan kehittämisestä.

– Torit ovat hyvin keskeisiä kokoontumispaikkoja ja uudistuvan Joensuun keskustan kauppatorin myötä haluamme etsiä uusia ajatuksia maaseututorien kehittämiseen ja pyörittämiseen, kertoo tapahtumapäällikkö Markku Pyykkönen.

– Meillä on eri alueilla hyvin aktiivisia toimijoita sekä tapahtumajärjestäjiä ja haluamme yhdessä etsiä ideoita miten toreille ja turuille saataisiin tapahtumia laajemmin esille, taustoittaa Elinvoimaa tapahtumista -hankkeen koordinaattori Niina Väyrynen.

Ideoita ja kokemuksia tori- ja tapahtumatoiminnasta pohditaan yhdessä alueiden toimijoiden kanssa kolmessa keskustelutilaisuudessa. Tilaisuudet ovat maksuttomia ja tarkoitettu alueiden tapahtumajärjestäjille, järjestöille, yrityksille, toritoimijoille ja kaikille niille, joita tori- ja tapahtumatyö maaseutualueilla koskettaa.

Maksuttomiin keskustelutilaisuuksiin pyydetään ilmoittautumaan ennakkoon:
http://www.joensuuevents.fi/2018/10/tule-mukaan-kehittamaan-maaseututoreja-ja-niiden-tapahtumia

Ajankohdat ja paikat

8.11. klo 17.00-19.00 Eno ja Uimaharju, Enon palvelupiste
14.11. klo 17.00-19.00 Hammaslahti ja Kiihtelysvaara, Pyhäselän palvelupiste
21.11. klo 17.00-18:30 Tuupovaara, Tuupovaaran palvelupiste

Päivitetty 30.10.2018

« Takaisin