"Tuoretta tietoa kaupungistamme"

Uutiset

Joensuun kaupungin toiminnasta kertovat tiedotteet ja uutiset kootusti yhdellä sivulla.

« Takaisin

Lyseon peruskoulu auki normaalisti pe 25.1.

« Takaisin

Joensuun lyseon peruskoulun koulupäivä keskeytyi torstaina aamupäivästä palohälytyksen vuoksi.  Oppilaat evakuoitiin henkilökunnan toimesta Joensuun urheilutalolle. Henkilökunta sammutti palonalun ennen palokunnan saapumista paikalle. Oppilaille ei tullut henkilövahinkoja.

Savunhajun vuoksi koulupäivä keskeytettiin oppilaiden ruokailuun. Perjantaina 25.1. koulua käydään normaalisti lukujärjestyksen mukaan.

Vanhempia ja huoltajia on tiedotettu tilanteesta päivällä Wilman kautta.

Alla pelastuslaitoksen tiedote:

Joensuun lyseon peruskoulu evakuoitiin tyhjäksi oppilaista torstaina aamupäivällä. Pelastuslaitos sai kello 10.30 automaattisen hälytyksen koululle, jonka vessassa oli syttynyt palo. Koulun opettaja oli saanut sammutettua palon käsisuihkulla.

Varsinainen palopaikka oli vessan roskiksessa, minkä lisäksi myös paperitelineessä oleva paperi oli syttynyt palamaan. Vessan rakenteet eivät syttyneet.

Koulun henkilökunta evakuoi noin neljäsataa oppilasta suojaan Joensuun urheilutalolle. Ambulanssi tarkasti kaksi henkilökuntaan kuuluvaa henkilöä, mutta heillä ei todettu vammoja. Oppilaille ei tullut henkilövahinkoja.

Päivitetty 24.01.2019

« Takaisin