"Vaikuttava kokoelma, toimiva näyttelyarkkitehtuuri ja mielettömän piristävä näyttely! Suosittelen täysillä kaikille!"

Naiseus nettisivut.png
OnninArkadia_slider_780x305.jpg

Joensuun taidemuseo Onni

Taidemuseo Onni sijaitsee Joensuun ydinkeskustassa, torin kupeessa. Museossa järjestetään vuosittain useita korkeatasoisia näyttelyitä. Myös omat kokoelmat avaavat kiinnostavia näköaloja kansalliseen ja kansainväliseen taideperintöön.

Ajankohtaista

Naiseus-näyttelyn yleisöopastukset

Seuraavat yleisöopastukset Kerttu Horilan ja Ilona Niemen Naiseus-näyttelyyn pidetään Joen yössä perjantaina 24.8. kello 15 sekä keskiviikkona 5.9. ja 12.9. kello 18. Opastuksen kesto on noin 30 minuuttia ja se sisältyy museon pääsymaksuun. Lue lisää.

Kuvailutulkattu kierros pe 17.8. klo 11

Taidemuseo Onnissa järjestetään perjantaina 17.8. klo 11 kuvailutulkattu kierros museon kokoelmiin. Parafestin ohjelmistoon kuuluvalle kierrokselle on vapaa pääsy, ja se kestää noin 45 minuuttia. Tervetuloa!

Parafestin maksutonta ohjelmaa on tarjolla torstaina ja perjantaina 16.-17.8. myös taidemuseon juhlasalissa ja pihamaalla. Koko ohjelmaan voit tutustua Parafestin sivuilla.

 

 

Päivitetty 16.08.2018
« Takaisin

Taidemuseolla työpajoja kaikenikäisille heinäkuussa

« Takaisin

Joensuun taidemuseo Onnissa on heinäkuussa tarjolla kivaa tekemistä kaikenikäisille! Työpajoissa maalataan mielikuvituksellisilla tavoilla ja ammennetaan inspiraatiota luonnosta.

Suuri maalaustapahtuma 10.7.

Tiistaina 10.7. taidemuseolla vietetään Kuvataiteen päivää Suuren maalaustapahtuman merkeissä. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Joensuun lastenkulttuurikeskuksen kanssa.
 
Maalaustyöpajassa tutkitaan puiden merkitystä eri kulttuureissa. Tutuksi tulevat maailmanpuu, elämänpuu ja sukupuut, ja samalla pohditaan omia juuria sekä rakennetaan maalaamalla yhteistä taideteosta.
 
Kuvataiteen päivä on myös Helene Schjerfbeckin syntymäpäivä, jonka maalaus Elämänpuun tyttö toimii yhtenä työpajan lähtökohdista.
 
Työpajat tarjolla tasatunnein kello 12, 13, 14 ja 15 taidemuseon Projekti-tilassa. Tapahtuma sopii kaikenikäisille. Vapaa pääsy!
 

Maalauksen laboratorio 11.-12.7.

Keskiviikkona ja torstaina 11.-12.7. taidemuseon juhlasalin valtaa Maalauksen laboratorio -työpaja, jossa maalataan eriskummallisilla tavoilla ja päästetään luovuus valloilleen. Työpaja on osa Popkadun Lastenpop-ohjelmistoa.

Työpajassa kierretään erilaisilla toiminnallisilla pisteillä, tehdään jännittäviä kokeita väreillä ja maalataan kaikella muulla paitsi perinteisillä siveltimillä, esimerkiksi pikkuautoja ja sumutinpulloja apuna käyttäen. Vain mielikuvitus on rajana!

Nonstop-periaatteella toimiva työpaja on tarjolla kello 12-15 juhlasalissa. Vapaa pääsy.

Päivitetty 19.06.2018

« Takaisin

Joensuun taidemuseo Onni
Kirkkokatu 23
80100 Joensuu
puh. (013) 337 5388
taidemuseo@joensuu.fi

 
Avoinna
Tiistai 10-16
Keskiviikko 10-20
Torstai-sunnuntai 10-16
Maanantaisin suljettu
Liput 3-7 € 

facebook.com/joensuuntaidemuseo Instagram: taidemuseojns Twitter: TaidemuseoJNS Joensuun museot: Vitriinien välistä -blogi

Mitäs tykkäsit?

Auta meitä palvelemaan paremmin. Anna kommenttisi sivuston toimivuudesta!

Haluaisitko antaa myös kirjallista palautetta?

Kyllä vain! Ei tällä kertaa.

Kiitoksia palautteestasi!

Naiseus nostolaatikko.jpg

Kesänäyttely Naiseus: Kerttu Horila & Ilona Niemi 24.5.-16.9.2018

Lue lisää »
OnninArkadia_nostolaatikko.jpg

Onnin Arkadia: Maalauksia Italiasta, Kreikasta ja Bromarvista. Studio, 3. krs.

Lue lisää »
museokortti_laatikko.jpg

Museokortti - Vuoden mittainen kulttuurimatka.

Lue lisää »
Joensuun Kulttuuriklubi liity logo

Uutiskirje kulttuuritapahtumista ilmestyy kahden viikon välein.

Lue lisää »