"Tuoretta tietoa kaupungistamme"

Uutiset

Joensuun kaupungin toiminnasta kertovat tiedotteet ja uutiset kootusti yhdellä sivulla.

« Takaisin

Kaupunginorkesterin Joen Yön konsertin voi katsoa suorana netissä

« Takaisin

Joensuun kaupunginorkesterin konsertti Joen Yössä lähetetään suorana nettiin eli livestreamataan perjantaina 24.8. Konsertti alkaa kello 14.30 ja sen kesto on puoli tuntia.

Joensuulaista kulttuuria pääsee kokemaan siis vaikkapa omalta kotisohvalta tai ulkomailta saakka! Konsertin suoratoisto mahdollistaa tilaisuuteen osallistumisen muun muassa palvelutaloissa, sairaaloissa ja päiväkodeissa, joista ei muuten välttämättä olisi mahdollisuutta lähteä nauttimaan kulttuurista.

Suoratoiston katseluun tarvitsee vain toimivan nettiyhteyden sekä laitteen, jolla videota katsella.

Katso konsertti täällä:
www.joensuu.fi/konsertti

Joensuun kaupunginorkesteria johtaa kapellimestari Huba Hollókői ja tulevan talven oopperaesityksistä ovat mukana solisteina muun muassa kreivin roolia esittävä Markus Nieminen sekä Marjatta Airas ja Jukka Romu. Va. intendentti Mia Huhta haastattelee konsertin solisteja ja kertoo syksyn ohjelmasta.

Konsertti ei jää nettiin katsottavaksi jälkikäteen.

Kaupunginorkesterilla on Joen Yössä kaksi konserttia, mutta vain kello 14.30 alkava konsertti lähetetään netissä. Jälkimmäinen konsertti alkaa kello 16 ja sitä, kuten toki ensimmäistäkin konserttia, voi mennä katsomaan paikanpäälle Carelicumiin osoitteessa Koskikatu 5, Joensuu.

Päivitetty 23.08.2018

« Takaisin