"Tuoretta tietoa kaupungistamme"

Kuulutukset

Joensuun kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset julkaistaan kuntalain 108 §:n mukaisesti Joen­suun kaupungin verkkosivuilla. Il­moi­tuk­set pidetään nähtävillä 14 vuorokauden ajan, jollei asian luonteesta muuta joh­du. Ilmoituksen si­säl­tä­mät henkilötiedot poistetaan tietoverkosta edellä mai­ni­tun ajan kuluttua.

Joensuun kaupungin julkisten kuulutusten ilmoitustaululla julkaistaan erityislain­sää­dän­nön edellyttämiä ilmoituksia. Lisäksi julkisten kuulutusten il­moi­tus­tau­lul­la voi­daan myös tarpeen ja har­kin­nan mukaan pitää nähtävillä myös kaupungin ilmoituksia.

Kaupungin julkisten kuulutusten ilmoitustaulu sijaitsee
Joensuun kaupungintalolla, Rantakatu 20, 2. kerros, Joensuu.
Lisätietoja saa kirjaamosta puh. 050 408 2652.

Kaupungin kuulutuksia julkaistaan toimialojen oman harkinnan mukaan kootusti myös Karjalan Heilissä. Julkaisupäivä on pääsääntöisesti keskiviikko. Karjalan Heili ilmestyy keskiviikkoisin ja lauantaisin.

Kuulutusarkistosta löytyvät pidemmän aikaa tai koko vuoden nähtävillä olevat kuulutukset.

Päivitetty 18.10.2017
« Takaisin

Kauppatorin ja ympäristön asemakaavan muutos käynnistyy

« Takaisin

Kauppatorin asemakaavan muutoksella ratkaistaan kauppahallin tai muun liike- ja palvelurakennuksen tai -rakennusten rakentaminen ja sijoittuminen torille. Kaavamuutosta on hakenut Pohjois-Karjalan Osuuskauppa (PKO) loppukeväästä 2018.

Kauppatorin kaavamuutokseen yhdistetään jo aiemmin käynnistetty Vesikioskin asemakaavan muutos. Ratkaistavana ovat siis myös Keskuspuiston ja Keskusaukion alueen käyttö kesäaikaisille ja ympärivuotisille kahvioille ja Pankkitalon rakennussuojelu.

Kaavahanketta esitellään 31.1.2019 klo 18.00 alkaen Carelicumin auditoriossa (Torikatu 21 C).

Kaavahankkeen osallistumis- ja arviointisuunnitelma on nähtävänä 24.1. – 18.2.2019 seuraavissa paikoissa:

Asiasta voi jättää mielipiteen viimeistään 18.2.2019 kaupunkirakennepalvelujen kaavoitukseen osoitteeseen kaavoitus@joensuu.fi tai Muuntamontie 5, 80100 Joensuu.

Hankkeeseen liittyvä kysely avataan 24.1.2019 Joensuun kaupungin verkkosivuilla.

Lisätietoja antaa kaavoitusarkkitehti Antti Rissanen, puh. 050 448 1365, antti.rissanen@joensuu.fi.

Joensuu 23.1.2019

Kaupunkirakennepalvelut


« Takaisin