"Tuoretta tietoa kaupungistamme"

Uutiset

Joensuun kaupungin toiminnasta kertovat tiedotteet ja uutiset kootusti yhdellä sivulla.

« Takaisin

Kävelykadulla laatoitetaan katua maanantaista 16.4. alkaen

« Takaisin

Kauppakadulla tehdään rakennustöitä maanantaista 16.4. alkaen. Työt liittyvät toriparkin rakentamiseen. Kauppakadun kävelykadun osalla tehdään katulaatoitustöitä, jotka alustavan suunnitelman mukaan valmistuvat vappuun mennessä. Laatoitustöitä tehdään pääsääntöisesti Kauppakatu 23:n kohdalla Bar Play -ravintolasta Siniselle virralle ulottuvalla alueella.

Laatoituksen osittainen ja lievä liikkuminen ovat aiheutuneet toriparkin kaivu- ja tukiseinätöistä. Laatoituksen liikkuminen rakennustöiden edetessä on täysin normaalia.

Katua ei suljeta kokonaan

Laatoitustöiden tekemisen aikana katua ei suljeta kokonaan, joten liikkuminen on täysin mahdollista. Torikauppiaiden myyntipaikkoja järjestellään laatoitustyön etenemisen mukaan uudelleen siten, että torikauppaa voidaan harjoittaa koko laatoitustöiden ajan.

Toriparkin rakennuttamisesta vastaa Pohjois-Karjalan Osuuskauppa. Se rakennuttaa toriparkin tytäryhtiönsä Joensuun Toriparkin lukuun. Toriparkki on edennyt aikataulun mukaisesti ja sen on tarkoitus olla käyttövalmiina syksyllä 2018. Pysäköintilaitos tulee valmiina olemaan lähes koko torin alla ulottuen Torikadun alle Vapaudenpuiston reunaan.

Päivitetty 16.04.2018

« Takaisin