Ajankohtaista joukkoliikenteestä

Joensuun seudun joukkoliikenteen ajankohtaisia tiedotteita.

« Takaisin

Jojo Waltti-koulumatkatukilipun voi nyt lisäladata myös netissä

« Takaisin

Keskiasteen opiskelijoiden käytössä olevan Kelan tukeman koulumatkatukilipun voi nyt lisäladata Waltti-kortille nettikaupassa osoitteessa: https://kauppa.waltti.fi/. Nettikaupassa tehdystä latauksesta ei peritä palvelumaksua.

Nettikaupassa asioitaessa on huomioitava oman kortin liikennöintialue.

Jojo Waltti-kortit: liikennöintialue on Joensuu

Ely Waltti-kortit: liikennöintialue on Joensuun alue ELY-liikenne.

Lataus siirtyy Waltti-kortille (tuotteen aktivointi), kun korttia käytetään seuraavan kerran bussin rahastuslaitteessa. Tuotteen nettilataukset aktivoituvat Waltti-kortille Joensuun seudun joukkoliikenteen busseissa keskimäärin kahden tunnin kuluttua tehdystä nettilatauksesta. Illalla, yöllä tai viikonloppuna tehdyt nettilataukset aktivoituvat bussissa vasta noin kaksi tuntia rahastuslaitteen käynnistymisen jälkeen. Lataukset kannattaa tehdä ajoissa. Uusi kausi odottaa kortilla, kunnes edellinen kausi on käytetty loppuun.

Lukuvuoden ensimmäinen koulumatkatukilippu ostetaan edelleen lipputuotteeseen oikeuttavalla ostotodistuksella Carelicum Palveluista. Kortin lisälataaminen on mahdollista nettikaupan ohella myös Carelicum Palveluissa ja Jojo-busseissa.


« Takaisin

JOJO

Joensuun seudun joukkoliikenne

Joensuun seudun joukkoliikenne JOJO toimii Joensuun, Kontiolahden ja Liperin alueilla. Liikenteen järjestämisestä vastaa Joensuun kaupunki. Liikennettä ajavat Savo-Karjalan Linja Oy ja Linja-Karjala Oy.

JOJO-bussit tunnistaa JOJO- ja Waltti-tunnuksista


Tervetuloa kyytiiin!

Mitäs tykkäsit?

Auta meitä palvelemaan paremmin. Anna kommenttisi sivuston toimivuudesta!

Haluaisitko antaa myös kirjallista palautetta?

Kyllä vain! Ei tällä kertaa.

Kiitoksia palautteestasi!