Ajankohtaista joukkoliikenteestä

Joensuun seudun joukkoliikenteen ajankohtaisia tiedotteita.

« Takaisin

Jojo-liikenteen tarjouskilpailu ratkaistu

« Takaisin

Pohjois-Karjalan hankintatoimi on ratkaissut Joensuun seudun joukkoliikenteen Hammaslahden, Kontiolahden ja Liperin suuntien joukkoliikenteen tarjouskilpailun. Uusi sopimuskausi alkaa 3.6.2019. Ratkaisu perustuu pisteytykseen, jossa hinnan osuus oli 90 pistettä ja laadun 10 pistettä. Laatupisteitä sai muun muassa vaadittua paremmasta kaluston päästöluokituksesta. Tarjouskilpailuun osallistui kolme liikennöitsijää. Uudella sopimuskaudella matalalattiabussien määrä lisääntyy.

Linjat 101-126 Joensuusta Hammaslahden ja Liperin suuntiin voitti linjojen nykyinen liikennöitsijä Linja-Karjala Oy. Sopimuskausi on kolme vuotta 3.6.2019-5.6.2022 ja sopimuskautta on mahdollista jatkaa optioilla kolme vuotta. Kohteen veroton vuosihinta on 2583700 euroa. Kohteen liikennöintiin tarvitaan 15 linja-autoa.

Linjat 201-214 Joensuusta Kontiolahden suuntaan voitti linjojen nykyinen liikennöitsijä Savo-Karjalan Linja Oy. Sopimuskausi on viisi vuotta 3.6.2019-2.6.2024 ja sopimuskautta on mahdollista jatkaa optioilla kaksi vuotta. Kohteen veroton vuosihinta on 1852111 euroa. Kohteen liikennöintiin tarvitaan 15 linja-autoa.

Joensuun kaupunkiliikenteen nykyinen sopimus linjoista 1-9 Savo-Karjalan Linja Oy:n kanssa jatkuu 6.6.2021 saakka. Tämä kohde kilpailutetaan vuonna 2020.


« Takaisin

JOJO

Joensuun seudun joukkoliikenne

Joensuun seudun joukkoliikenne JOJO toimii Joensuun, Kontiolahden ja Liperin alueilla. Liikenteen järjestämisestä vastaa Joensuun kaupunki. Liikennettä ajavat Savo-Karjalan Linja Oy ja Linja-Karjala Oy.

JOJO-bussit tunnistaa JOJO- ja Waltti-tunnuksista


Tervetuloa kyytiiin!

Mitäs tykkäsit?

Auta meitä palvelemaan paremmin. Anna kommenttisi sivuston toimivuudesta!

Haluaisitko antaa myös kirjallista palautetta?

Kyllä vain! Ei tällä kertaa.

Kiitoksia palautteestasi!