Ajankohtaista joukkoliikenteestä

Joensuun seudun joukkoliikenteen ajankohtaisia tiedotteita.

« Takaisin

Jojo-liikenteen joulukampanja käynnistyy

« Takaisin

Joensuun seudun joukkoliikenteen joulukampanja käynnistyy jo kolmannen kerran. Lauantaista 15.12. alkaen ovat Hilja-lipun hinnat voimassa käteisellä tai mobiililipulla maksettaessa koko ajan vuoden loppuun asti. Yhden vyöhykkeen kertalippu maksaa kaksi euroa, kahden vyöhykkeen lippu kolme euroa ja kolmen vyöhykkeen lippu neljä euroa. Kampanjahinnoittelu ei koske Noutopoika-liikennettä, koska se tarjoaa kutsuun perustuvaa palvelua.

Joulun alla moni meistä rientää ostoksille keskustaan ja marketteihin. Pimeässä, märässä ja sohjossa voi välillä antaa ajamisen muiden huoleksi. Kaikilla Jojo-linjoilla pääsee ostoksille keskustaan. Linjalla 5 pääsee vaivattomasti keskustasta Voimatien kautta Raatekankaalle asti. Linjalla 3 pääsee keskustasta Pilkon marketeille. Aikataulut löytyvät reittioppaasta: www.joensuu.digitransit.fi.


« Takaisin

JOJO

Joensuun seudun joukkoliikenne

Joensuun seudun joukkoliikenne JOJO toimii Joensuun, Kontiolahden ja Liperin alueilla. Liikenteen järjestämisestä vastaa Joensuun kaupunki. Liikennettä ajavat Savo-Karjalan Linja Oy ja Linja-Karjala Oy.

JOJO-bussit tunnistaa JOJO- ja Waltti-tunnuksista


Tervetuloa kyytiiin!

Mitäs tykkäsit?

Auta meitä palvelemaan paremmin. Anna kommenttisi sivuston toimivuudesta!

Haluaisitko antaa myös kirjallista palautetta?

Kyllä vain! Ei tällä kertaa.

Kiitoksia palautteestasi!