"Tuoretta tietoa kaupungistamme"

Uutiset

Joensuun kaupungin toiminnasta kertovat tiedotteet ja uutiset kootusti yhdellä sivulla.

« Takaisin

Joensuun kaupunkiympäristön toimiala perusti Facebook-tilin

« Takaisin

Joensuun kaupunkiympäristö on perustanut facebook-tilin Joensuunkaupunkiympäristö. Sivulla voi jatkossa seurata muun muassa mitä ja missä kaupunki rakentaa, korjaa ja hoitaa kaupunkilaisten yhteisiä alueita ja liikenneväyliä.

Esimerkiksi torilta otetaan tänä kesänä kuvia töiden etenemisestä, torityömaa kun kiinnostaa kaupunkilaisia kovasti.

– Haluamme kertoa ihmisten arkeen vaikuttavista asioista aiempaa nopeammin ja avoimemmin. Tällä varmistamme osaltamme turvallisen ja sujuvan liikkumisen ja lisäksi tuomme entistä paremmin esille asioita, jotka muuttavat kaupunkiamme, avaa kaupungininsinööri Ari Varonen uuden sivun tarpeellisuutta.

Viime keväänä tehdyssä kuntalaiskyselyssä joensuulaiset nimesivät sosiaalisen median kolmanneksi tärkeimmäksi kanavaksi saada ajantasaista tietoa kaupungin toiminnasta.

Kaupunkiympäristön toimiala tiedottaa jatkossakin toiminnastaan myös kaupungin normaaleissa tiedotuskanavissa ja lähettää tiedotteita entiseen tapaan. Facebook-sivua ylläpitää useampi henkilö toimialalta.

Sivulla julkaistu video uudelta torilla

Uuden tilin kunniaksi kaupunkiympäristö on tehnyt videon, jossa Joensuun salsayhdistys jo tanssii uudella kauppatorilla.

Päivitetty 05.06.2018

« Takaisin