"Tuoretta tietoa kaupungistamme"

Uutiset

Joensuun kaupungin toiminnasta kertovat tiedotteet ja uutiset kootusti yhdellä sivulla.

« Takaisin

Joensuu kartoittaa kaupunkilaisten tyytyväisyyttä ulkovalaistukseen

« Takaisin

Joensuun kaupunki on julkaissut "Ulkovalaistuksen tila 2017" -verkkokyselyn. Kyselyssä kartoitetaan kaupunkilaisten tyytyväisyyttä ulkoalueiden valaistukseen. Vastaamalla osallistuu arvontaan. Kysely on päättynyt, kiitos kaikille vastanneille!

Kaupungissa käynnistyy ensi vuoden alussa uusi ulkovalaistuksen ylläpidon ja rakentamisen sisältävä urakka. Urakka toteutetaan niin sanotulla allianssimallilla, jossa yhtenä onnistumisen mittarina on kaupungin asukkaiden tyytyväisyys ulkovalaistukseen.

- Nyt aukeavalla kyselyllä kartoitamme kaupungin asukkaiden tyytyväisyyden ulkovalaistukseen postinumerotasolle asti. Toivomme, että ylitämme vastausten määrässä 1 000 rajapyykin, jotta saamme mitattua luotettavan lähtötason. Jatkossa toistamme kyselyn vuosittain seurataksemme kehitystä, kaupungininsinööri Ari Varonen kertoo.

Palveluntuottaja on tarjouksessaan antanut lupauksen asiakastyytyväisyyden paranemisesta. Jos tyytyväisyys paranee lupausta enemmän, palveluntuottaja saa bonusta. Tyytyväisyyden jäädessä luvatusta palveluntuottaja maksaa sanktioita kaupungille.

Ulkovalaistuksen urakassa on muitakin mittareita, joista tärkein on energiansäästö.


« Takaisin