"Tuoretta tietoa kaupungistamme"

Uutiset

Joensuun kaupungin toiminnasta kertovat tiedotteet ja uutiset kootusti yhdellä sivulla.

« Takaisin

Heinävaaran yhtenäiskoulu aloittaa maanantaina 5.2.

« Takaisin

Koulu pääsee alkamaan uusissa Heinävaaran koulun tiloissa maanantaina 5.2.2018. Tiloissa aloittaa yhteensä 280 oppilasta, joista 120 on yläkoululaisia ja 160 alakoululaisia. Henkilökuntaa on koulussa 35. Kouluun siirtyvät yläkouluikäiset nuoret Heinävaarasta, Kiihtelysvaarasta ja Tuupovaarasta.

- Heinävaaran yhtenäiskoulussa aloitetaan toimintaa innostunein ja odottavin mielin. Muutama viikko kuluu arjen käytänteiden sisäänajoon. Henkilöstö on tyytyväinen saatuihin tiloihin niin sisätilojen kuin ulkoalueiden osalta, rehtori Tuija Huovinen kertoo.

Torstaina 1.2. tehdyssä vastaanottotarkastuksessa koulurakennus otettiin vastaan osittain. Kaupunki vastaanotti urakoitsijalta koulun sisäpuoliset tilat teknisen työn tiloja lukuun ottamatta.

Osittaisen vastaanoton ulkopuolelle jäivät muun muassa vesikattotyöt, julkisivumaalaus, koulun piha-alueiden pihakiveykset, nurmialueet ja istutukset sekä muut pihan kalusteet ja varusteet.

Teknisen työn tilat pyritään ottamaan käyttöön mahdollisimman nopeasti keskeneräisten töiden valmistuessa kuluvan kevätlukukauden aikana.

Koulun kalustaminen ja varustus on ollut käynnissä jo kahden viikon ajan.

Päivitetty 02.02.2018

« Takaisin