"Tuoretta tietoa kaupungistamme"

Uutiset

Joensuun kaupungin toiminnasta kertovat tiedotteet ja uutiset kootusti yhdellä sivulla.

« Takaisin

EloVeera-tapahtuma pe 3.8. Sinkkolan kotieläinpihassa

« Takaisin

Leppoisan hyväntuulinen, varttuneen väen tapahtuma EloVeera järjestetään Sinkkolan kotieläinpihassa 3.8. kello 12–15.

Jo perinteikkääksi osaksi Sinkkolan kesää muodostunut EloVeera kutsuu mukaan niin ikäihmiset kuin heidän perheensäkin – löytyypä ohjelmasta ihmeteltävää myös satunnaiselle ohikulkijallekin!

Paikalla voi piipahtaa oman aikataulunsa mukaan tai viipyä läpi tapahtuman ja nauttia vaikkapa kahvit Sinkkolan kahviossa.

Lauluja muistoista, tarinoita arjen turvallisuudesta

EloVeeran ohjelma koostuu paikallisten toimijoiden esittelypisteistä sekä aikataulutetusta ohjelmasta.

Tapahtuman tulee avaamaan kulttuurijohtaja Sari Kaasinen, jonka puheen jälkeen pääsemme niin pelaamaan kahvipakettibingoa kuin jumppaamaankin. Musiikkipuolesta EloVeerassa vastaavat Sanika Karhunpesä ja Anna-Leena Harju, jotka esittävät lauluja lapsuus- ja nuoruusmuistoista. Karhunpesä on kaupungin kulttuuriavustuksen saaja, ja hän on koonnut esitettävät kappaleet varttuneemman väen muistoista.

Sinkkolan eläimet ovat paikalla läpi tapahtuman. Ohjelman lomassa voi piipahtaa kahvilla Sinkkolan kahvion puolella tai napata suolaisen nälkään makkaraa pihamaan kojulta.

Esittelypisteillä tapaat Sanika Karhunpesän lisäksi Velmut, Yhteisötalo Sataman väkeä sekä ortodoksisen ja luterilaisen seurakunnan henkilökuntaa. Pelastuslaitoksen ambulanssi on jälleen esillä, ja kirjastoautokin saapuu perinteiden mukaan paikalle.

Esittelypisteillä mukana ovat myös Tuupparit, SPR:n ystävätoiminta, AVOT-hanke sekä käsityöpuoti Vihmerä, jonka pisteeltä voit ostaa erilaisia käsin tehtyjä tuotteita.

Huomaathan, ettei alue ole täysin esteetön. Sateisen sään sattuessa siirrytään sisätiloihin.

EloVeera
Sinkkolan kotieläinpiha, Pesolantie 2, Noljakka
pe 3.8. kello 12–15

Vapaa pääsy!

Tapahtuma Facebookissa:
https://www.facebook.com/eloveeratapahtuma/
 

Päivitetty 02.08.2018

« Takaisin