"Tuoretta tietoa kaupungistamme"

Uutiset

Joensuun kaupungin toiminnasta kertovat tiedotteet ja uutiset kootusti yhdellä sivulla.

« Takaisin

Business Joensuulle haetaan toimitusjohtajaa

« Takaisin

Joensuussa yhdistyy Joensuun Tiedepuisto Oy ja seudullisen kehittämisyhtiön uudeksi Business Joensuu -yhtiöksi. Yhtiölle haetaan nyt toimitusjohtajaa.

Tätä uutta johtajaa odottavat niin Joensuun seudun yritysverkostot start-upeista kauppaneuvoksiin kuin muutkin alueen toimijat. Tyhjästä ei tarvitse lähteä liikkeelle. Mutkattomalla yhteistyöllä on varmasti osansa siihen, että uusimmassa Suomen Yrittäjien barometrissa sijoituimme elinkeinoelämän kokonaisarvosanassa kolmanneksi yli 50 000 asukkaan kaupunkien sarjassa. Tätä lähdetään parantamaan.

Toimitusjohtaja pääsee käärimään hihansa kasvavalla 120 000 asukkaan kaupunkiseudulla ja yliopistokaupungissa. Elämme historiallisen vilkasta rakentamisen aikaa niin keskustan kaupunkirakenteen, asuntorakentamisen kuin julkisten palveluverkkojenkin suhteen. Nuoria riittää, lähes kolmannes asukkaista on alle 25-vuotiaita.

Tehtävä tarjoaa ainutlaatuisen näköalapaikan Joensuun kaupungin ja kaupunkiseudun kehittämiseen ja eteenpäin viemiseen. Yhteistyö alueen kärkiyritysten kanssa avaa kanavat kansainvälisen kehittämisen ja yhteistyön suuntaan ja kasvuyritysten joukossa toimii jo nyt monia mielenkiintoisia tulevaisuuden alkuja.

Tehtävästä voi lukea tarkemmin kaupungin verkkosivuilla

 

Päivitetty 19.06.2018

« Takaisin